Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzrok nije poznat

Kod Karlovca se prevrnuo slovenski autobus: Ozlijeđeno šestero ljudi

bus
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/15
18.07.2020.
u 09:57

bog nesreće nije obustavljen promet i on se normalno odvija, a prijevoz za ostale putnike bit će organiziran kako bi stigli na svoja odredišta.

Što je uzrok izlijetanja autobusa slovenskih registarskih oznaka s ravnog dijela cesti D1 u naselju Tušilović kod Karlovca, pokaza će istraga koja je već započela. Naime, oko 04:43 sati danas ujutro, vozač autobusa koji je iz Njemačke prevozio putnike u BiH, izgubio je kontrolu nad autobusom, uslijed čega je vozilo sletjelo s ceste na, srećom, praznu livadu, tako da je u slijetanju nastradao samo rasvjetni stup.

Srećom, u nesreći nije sudjelovalo niti jedno drugo vozilo, no pet putnika iz autobusa, uključujući i vozača, zadobilo je ozljede zbog čega su prebačeni u karlovačku Opću bolnicu.

- Putnike i vozača smo zaprimili oko 5.33 sati danas ujutro i nitko nije životno ugrožen. Putnici, njih četvero, zadobili su lakše tjelesne ozljede, uglavnom natučenja, oni su pregledani i otpušteni kućama. U bolnici je zadržan vozač autobusa na promatranju. On je zadobio lakše tjelesne ozljede - kazao nama dr. Suad Crnica, dežurni kirurg u Općoj bolnici Karlovac.

Službe Hrvatskih cesta ubrzo su na teren poslale potrebnu mehanizaciju kako bi autobus bio uklonjen s površine. Zbog nesreće nije obustavljen promet i on se normalno odvija, a prijevoz za ostale putnike bit će organiziran kako bi stigli na svoja odredišta. 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
08:57 18.07.2020.

Umoran šofis, beskonačna maltretiranja susjeda na graničnim prelazima i želja da nadoknadi izgubljeno vrijeme doprinjela je manjoj opreznosti. Rezultat se vidi. Nadam se da su putnici i vozač van životne opasnosti.

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
21:53 18.07.2020.

Svi putnic tog autobusam su iz BiH,tocnije s podrucja Unsko S kantona,i dolazili su iz Njemacke,brzom i efikasnom intervencijom,nse policije i hitne pomoci,ni je bilo tesko niti teze povredjeni,i svi ti putnici su sretno dosli doma.

Avatar miyamoto
miyamoto
11:27 18.07.2020.

Potrebno je sprovesti lustraciju patogenih u HR

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije