Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVORENI DILERI

Kod jednog našli amfetamine i 50.000 kuna, drugo dvoje u stanu imali 222 tablete ecstasya

Policija zapljenila 9 kilograma amfetamina
Slavko Midžor/Pixsell
24.06.2021.
u 07:54

Sumnja se i da je 42-godišnjak 19. lipnja 2021. u Puli, radi preprodaje kod sebe držao dva PVC smotuljka s po 2,8 grama i 0,6 grama amfetamina, a nađeno mu je i 50.000 kuna, za koje se sumnja da potječu od preprodaje droge

Za zloporabu droga osumnjičen je 42-godišnjak, koji je zbog toga ispitan na Općinskom državnom odvjetništvu u Puli.

Protiv njega je pokrenuta istraga, a sumnjiči ga se  da je  11. lipnja 2021. u Puli  za neutvrđeni iznos drugoj osobi prodao jedan prozirni PVC smotuljak u kojem je bilo 5,7 grama amfetamina. Sumnja se i da je 42-godišnjak 19. lipnja 2021. u Puli, radi preprodaje kod sebe držao dva PVC smotuljka s po 2,8 grama i 0,6 grama amfetamina, a nađeno mu je i 50.000 kuna, za koje se sumnja da potječu od preprodaje droge. Nakon što je ispitan odveden je pred suca istrage Županijskog suda u Puli koji je prihvatio prijedlog tužiteljstva pa je 42-godišnjak pritvoren zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke.  

Zbog istoga djela iza rešetaka je završio i 30-godišnjak, koji je pak zajedno s 40-godišnjakinjom ispitan u Općinskom državnom odvjetništvu u Pazinu. Sumnjiči ih se da su  19. lipnja 2021., u stanu u kojem zajedno žive na području Labina, radi daljnje prodaje nabavili i kod sebe držali 154,50 grama amfetamina, 222  tablete  ecstasya, stabljike marihuane... Muškarac je nakon ispitivanja na tužiteljstvu pritvoren zbog opasnosti od ponavljanja djela, dok su ženi određene mjere opreza  pa se redovito mora javljati policiji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije