Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprilagođena brzina

Kod izlaza Breznički Hum presreli BMW koji je jurio 246 km/h

brzina
Arhiva VL
17.11.2010.
u 13:37

Prebrzi vozač BMW-a zaradio je optužni prijedlog te će morati pred varaždinski Prekršajni sud zbog prekršaja prema Zakonu o sigurnosti pormeta na cestama

Varaždinski su policajci jutros oko 7 sati na autocesti A4 kod izlaza Breznički Hum specijalnim vozilom presreli automobil BMW kojim je upravljao 39-godišnji Varaždinac. Vozio je iz smjera Varaždina prema Zagrebu brzinom od čak 246 kilometara na sat. Na toj je dionici autoceste dopuštena brzina od 130 kilometara na sat.

Prebrzi vozač BMW-a zaradio je optužni prijedlog te će morati pred varaždinski Prekršajni sud zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti pormeta na cestama.

Komentara 4

OB
-obrisani-
13:44 18.11.2010.

Nemojte mu slučajno reći ime, da se ne uvrijedi.

Avatar Baroudeur
Baroudeur
14:30 17.11.2010.

A letio prenisko !

KA
Kakma
14:38 17.11.2010.

Jednom divljak uvijek divljak,do neke vece nesrece kad postane invalid,onda ce imati vremena za razmisljanje.Puno vremena.Cijeli zivot jer u kolicima nije ugodno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije