Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na granici u Istri

Kod dvojice mladih Švicaraca pronađena droga i mačete

tablete,droga,ecstacy
Ivana Ivanović/PIXSELL
05.07.2013.
u 11:29

U četvrtak oko 13 sati dvojac je na granični prijelaz Kaštel – Dragonja stigao u VW Passatu švicarskih nacionalnih oznaka.

Bujska je policija dvojicu mladih Švicaraca, oba 21-godišnjaka, osumnjičila zbog prekršaja vezanih za zlouporabu opojnih droga i kršenja odredbi iz Zakona o oružju te je protiv njih podnijela optužni prijedlog prekršajnom sudu. U četvrtak oko 13 sati dvojac je na granični prijelaz Kaštel – Dragonja stigao u VW Passatu švicarskih nacionalnih oznaka.

Prilikom obavljanja ulazne kontrole kod dvojice mladića pronađeno je oko 50 grama marihuane, 12 listića LSD-a, tri tablete Ritalina, oko gram droge MDMA i dvije mačete, dužine oko 55 centimetara. I droga i mačete su oduzeti.  

>> Makedonci krijumčarili 1710 tableta s popisa opijata

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije