Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepoznati soj
Povratak na članak

Pojavila se misteriozna bolest koja napada djecu

Neobjašnjiva vrsta hepatitisa uočena je u djece u dobi od mjesec dana do 16 godina, no većina slučajeva je evidentirana u mlađih od 10 godina, osobito među mlađima od pet godina. Važno je istaknuti da je velika većina djece prije bila zdrava

Komentari 5

BR
brzizestok
14:27 26.04.2022.

Korona propala, sad idu nova cjepiva. Djeca su na redu, mafija iz Pfizera ne preza pred nicim

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:54 26.04.2022.

Srećom je Pfizer već pronašao efikasno cjepivo.

VL
XA
xaron
02:40 27.04.2022.

Zanimljivo je da je BROJ zaražene djece veči u Izraelu nego u cijeloj US.

VL
V0
Vlaskoulicanec3.0
18:12 26.04.2022.

"Jedna je mogućnost, smatraju stručnjaci, da sasvim mala djeca u svojim formativnim godinama zbog pandemijskih mjera, poput nošenja maski i opetovanih lockdowna, u posljednje dvije godine nisu izgradila imunitet na ove adenoviruse i nisu bila izložena uobičajenim virusnim infekcijama." Kolateralne žrtve političkog ludila zvanog korona!

VL
NV
novo vriijeme
19:24 02.05.2022.

Danas je ministra Vili bio sa američkim ambasadorom mogu zamisliti samo dvije teme kako liječiti Ukrajince, možda po koji sanitet poslati tamo i kako krenuti sa kampanjom za novo cjepivo od jeseni koje je već najavljeno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.