Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NK Slaven Belupo

Kočijaška svađa Mare Bareze i Damira Felaka na sjednici uprave

'27.10.2010., Koprivnica - Hrvatski nogometni kup, osmina finala, NK Slaven Belupo - HNK Suhopolje. Matija Poredski (plavi dres) izmedju Mije Studenovica (4) i Marka Zelinke Photo: Marijan Susenj/PIXS
Foto: 'Marijan Susenj/PIXSELL'
1/3
18.03.2011.
u 12:00

- Nije bilo lijepo od Mare Bareze kako se ponašala, prevršila je svaku mjeru. Mislim da bi prije sjednica trebalo uvesti puhanje u balon za alkohol – rekao je Dražen Keleminec, član uprave

Više nego žustro bilo je u ponedjeljak navečer na sjednici uprave Slavena Belupa na kojoj se odlučivalo o novom treneru. U jednom trenutku došlo je do verbalnog sukoba između članice uprave i dopredsjednice kluba Mare Bareze i Damira Felaka, koji je sjednici prisustvovao kao predsjednik klupske skupštine. Doznajemo kako su pljuštale teške riječi s obje strane, a sve je započela navodno jako dobro raspoložena M. Bareza. Među ostalim, rekla mu je da neće on još dugo sjediti u upravi Hrvatskih šuma, a upitala ga je i koliko je on novaca donio u klub da bi uopće imao pravo što govoriti.

Akteri bez komentara

– Hvala na vašoj brizi, ali s novinarima ne razgovaram – hladno je jučer izjavila M. Bareza, menadžerica u Belupu, glavnom sponzoru koprivničkog prvoligaša.

Doznajemo da je rekla da ona donosi novac iz Belupa, na što ju je Stanislav Biondić, predsjednik kluba i šef uprave Belupa, upitao: "Ti nosiš novac, ti?". Tada je navodno ušutjela.

Felak je istaknuo da sukob nema veze s klubom.

– To spada u privatnu sferu i nemam što komentirati. Između nas već dulje vrijeme nema komunikacije. Vodeći čovjek kluba Biondić potvrdio je da je bilo sukoba između M. Bareze i Felaka, ali da ne zna točno što.

– Službeni dio sjednice nije ništa zabilježio. To je njihov problem – rekao je Biondić.

Dražen Keleminec, član klupske uprave, stao je na Felakovu stranu.

– Nije bilo lijepo od Mare Bareze kako se ponašala, prevršila je svaku mjeru. Felak nije ništa kriv. Stalno je svima upadala u riječ, nije se držala tema sjednice. Mislim da bi prije sjednica trebalo uvesti puhanje u balon za alkohol – rekao je Keleminec, koji nije htio otkriti što je Felak na kraju rekao Barezi, ali doznajemo da ju je lijepo "iščestitao".

Felak napustio sjednicu

Felak je poslije sjednicu napustio, a M. Bareza je bila jako uzrujana. Zaprijetila je da će tužiti Felaka za uvrede, te da će među prisutnim članovima uprave zasigurno naći dvoje koji će svjedočiti u njenu korist.

Isto tako, doznajemo da je Felak poslije izjavio da možda to nije smio reći, ali da mu je digla tlak i da to više nije mogao trpjeti.

Komentara 6

Avatar tkozna
tkozna
16:01 18.03.2011.

Dokle god ovakve žene budu gopođe, Koprivnica će ostati predgrađe Križevaca! Menanđericaaaaaaaaaaaaaa!

EM
emilkc
13:41 18.03.2011.

Maro moja Maro , bolje šutjeti i biti smatran budalom , nego progovoriti riječ i otkloniti svaku sumnju !!!!! pa kad ćeš konačno shvatiti da pretjeruješ u svojoj bahatosti ?

FR
friz
21:10 18.03.2011.

ako je ekscentrik D.Keleminec član klubske uprave,onda nemam šta više reči.Drugo Felak,dojučerašnji Polančecov \"kamarad\",čiji je otac pod istragom,a proces nikako da krene,još ima obraza nekome dijeliti lekcije.Preko noći je okrenuo leđa Polančecu,a tako će i Jaci čim posrne.Što se pak Mare Bareze tiće sigurno je napravila u ratu više nego svi Keleminci i Felaki zajedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije