Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNA SMRT

Kobno uređivanje voćnjaka: Kultivator je pritisnuo uz šljivu u predjelu prsa

Hitna pomoć
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
05.05.2019.
u 11:17

Kultivator ju je prilikom hoda unazad pritisnuo uz stablo šljive u predjelu grudnog koša, zbog čega je zadobila ozljede uslijed kojih je preminula na mjestu događaja.

Daruvarčanku (56) usmrtio kultivator, javljaju iz PU Bjelovarsko-bilogorske. Jučer, 4.svibnja, u prijepodnevnim satima 56-godišnjakinja M.Š. Tijekom uređenja voćnjaka izgubila je život u iznimno neobičnoj nesreći.

U mjestu Golubinjak kod Dežanovca iza kuće pokojnih roditelja, M.Š. je kosila travu kultivatorom marke "Rapid", tijekom čega je zbog nakupljene veće količine trave na kosi kultivatora zaustavila kultivator i ubacila mjenjač u pogon unazad.

Kultivator ju je prilikom hoda unazad pritisnuo uz stablo šljive u predjelu grudnog koša, zbog čega je zadobila ozljede uslijed kojih je preminula na mjestu događaja.

Mrtvo tijelo M. Š. prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Bjelovar radi obavljanja obdukcije.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Zvjerko10
Zvjerko10
14:14 05.05.2019.

Kada sam vidio nepismeni naslov članka izgubio sam volju za daljnje čitanje. VL, dajte zaposlite novinare s diplomom novinarstva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije