Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Kobna igra uz trafo-stanicu - struja usmrtila 12-godišnjaka

Mališan se popeo na otvorenu trafo-stanicu u Crkvenoj ulici, a strujni ga je udar na mjestu ubio
19. svibnja 2012. u 22:41 14 komentara 18 prikaza
\'HITNA POMOC 15.02.07.\'
Foto: PIXSELL

U selu Svinjarevci kod Vukovara u subotu oko 21.15 sati od strujnog je udara poginuo je 12-godišnji I. J.

Do nesreće je došlo za vrijeme dječje igre u Crkvenoj ulici u središtu sela. Mališan se popeo na otvorenu trafo-stanicu, a strujni ga je udar na mjestu ubio. U igri je sudjelovalo još djece, ali ona nisu ozlijeđena.

Oko mjesta nesreće okupilo se više desetaka ljudi. Roditelji poginulog dječaka inače su psihički bolesnici, a imaju još i sina i kći koji su odrasli.

usporedila
Ella Dvornik objavila koliko zarađuju YouTuberi u Hrvatskoj: 'Pa kažu da nađeš pravi posao'
PBZ CROATIA OSIGURANJE
NIKA ISTRAŽUJE
Jesu li uplate u obvezni mirovinski fond moja imovina?
  • Karla:

    Prestrašno! Gine nam i to malo djece što imamo. A novinaru ispravka: ...imaju još i sina i KĆER a ne kći. Kći je nominativ a kćer akuzativ... joj, joj, slabo nam ide materinji jezik

  • crocro:

    Ovo se zove tragedija. Sućut roditeljima, i Goli otok odgovornima iz HEP-a. Kakva otvorena trafo stanica, pa oni nisu računali na igru i znatiželju djece koja su otkrila otvorenu trafo-stanicu. Improviziraju i fušare gdje god da rade. Započmu puno poslova ... prikaži još! na gradilištima a zatim odugovlače s radovima. Rovove ostavljaju dugo vremena otvorenima i nedovoljno zaštićenima. Ali to se događa samo zato što nitko nikada zbog tragedija ne robija. Pa vrijeme je da se počme.

  • -obrisani-:

    Ooooo svaki tjedan jedno dijete. Prošli tjedan pad pod traktor ovaj struja iz trafostanice. Nisu kriva djeca već odrasli koji nemaju osjećaja što znači život.