Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPSEŽNA ANALIZA
Povratak na članak

Knjiga Miroslava Tuđmana 'Haški krivolov' objavljena i na engleskom jeziku

U ovoj davno zakašnjeloj analizi unutarnjeg djelovanja ICTY-a, Tuđman intrigantno i detaljno secira mnoge načine na koje je izvrnuta pravda, koristeći se primjerom slučaja Prlić i suradnici

Komentari 2

IL
ilustrator
12:34 12.04.2021.

da je tito dòživio 90te raščetvorili bi ga narodi i narodnosti.

VL
DU
Deleted user
12:26 12.04.2021.

Da ti je otac poživio i on bi robijao kao Milošević sa kojim je dogovarao rat! Rat je dogovorena stvar i države su preuzete od obavještajaca koji i danas vode i upravljaju državom, mi zapravo i nikada nismo izašli iz tog jedno partijskog sistema, imamo prividnu demokraciju. Naime sa državom može samo HDZ poslovati i u državnim firmama se mogu samo HDZ-ovci zaposliti, ostali su svi građani drugoga reda!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.