Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije imao kamo

Bježao policiji po Kninu pa si zabio kuhinjski nož u srce

Knin, zario si nož u srce
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/6
31.08.2014.
u 16:57

Za 53-godišnjakom iz Čakovca bila je raspisana potraga jer je 28. kolovoza demolirao stan u kojem je do tada živio u Kninu

Nesvakidašnji događaj zbio se u subotu navečer u Kninu tijekom policijske potjere za 53-godišnjakom iz Čakovca, za kojim je bila raspisana potraga zbog oštećenja tuđe stvari. Naime, bježeći policajcima koji su ga pokušali privesti, 53-godišnjak se samoozlijedio i to tako što si je zabio kuhinjski nož u srce.

A sve je počelo, kako je priopćila šibenska policija, nakon što je 53-godišnjak lociran u Tomislavovoj ulici u Kninu. Za njime je bila raspisana potraga jer je 28. kolovoza demolirao kuću 68-godišnjaka iz Knina, kod kojeg je živio kao podstanar. U policiji kažu da je povod za demoliranje podstanarskog stana bila činjenica da mu je 68-godišnjak otkazao stan. Nakon što je 68-godišnjak sve prijavio policiji, ona je za 53-godišnjakom raspisala potragu, a zahvaljujući tome, policijska patrola uspjela ga je locirati u Tomislavovoj ulici u subotu navečer. Kada je ugledao policajce, 53-godišnjak je počeo bježati, a bježeći pred njima dospio je do jedne slijepe ulice. Stjeran u kut, iz samo njemu znanih razloga, odlučio si je u prsa zabiti kuhinjski nož koji je imao uza sebe. Nakon što se samoozlijedio, policajci koji ga u tome očito nisu uspjeli spriječiti, pozvali su Hitnu pomoć koja ga je prevezla u Opću bolnicu Knin. Tamo je operiran, a stanje mu je i dalje kritično jer je riječ o ozljedama opasnima po život.

U šibenskoj policiji kažu da istražuju sve okolnosti događaja, a mediji su se u međuvremenu raspisali o burnoj prošlosti 53-godišnjaka. Prema pisanju Jutarnjeg lista, riječ je o muškarcu koji je sredinom 80-ih prošlog stoljeća kazneno prijavljen zbog ubojstva, a navodno je prijavljivan i zbog pokušaja ubojstva policajca

>>Vlasnik štanda na Špancirfestu napao poreznike pa grizao policajce, svladali ga suzavcem

>>Pijana vozačica nokautirala policajca

Komentara 9

Avatar alojzijelojzek1967
alojzijelojzek1967
11:39 31.08.2014.

Pa što prezentator ove vijesti misli da su svi hrvati maloumni?

Avatar possibilis
possibilis
10:32 31.08.2014.

"pomalo suludi"? zario si je noz u srce, bas je luckast! Jel' tako Vecernji?

Avatar zong
zong
10:35 31.08.2014.

Da, pred policijom si je zario noz u ledja i to vise puta...;-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije