Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konferencija za medije
Povratak na članak

Klub Mosta: Hitno smijeniti hrvatskog veleposlanika u Srbiji

„U godini i pol dana mandata Biščević se nije našao s našim predstavnicima, nije održao niti jedan sastanak”, istaknuo je Troskot te naglasio kako bi Hrvati u Srbiji kao nacionalna manjina trebaju imati veća prava.

Komentari 3

PU
paul-umpe
14:09 30.04.2021.

Trebalo je hitno smjeniti vaseg majora Vlahu Orepica ali niste dali.Sta se sad javljas

VL
Avatar horuk
horuk
14:04 30.04.2021.

Srusili ste 2X svoju vladu! Ej svoju vladu!! I to kada ste imali mogucnost sa Kramarkom promjeniti sve sto ste navodno htjeli promjeniti. Ali kao projekt iz susjedstva slicno kao sada Skorin projekt ste deklarirani pravednici ali na vlast ne zelite jer bi opet dokazali da ne zelita promjene nego samo hocete bacati klipove medju noge da bi se napravila sto veca steta, isto kao samodeklarirani desnicar Skoro. Na kraju svi radite sa ili za pospanog. Pametnjakovici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.