Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Ključ grada u rukama meštra karnevala Velimira Katnića

Bez obzira na to kako će meštar karnevala vladati Crikvenicom, civilni gradonačelnik Damir Rukavina ključ grada dobit će natrag tek 17. veljače.
10. siječnja 2010. u 16:32 1 komentara 4 prikaza
maskare, crikvenica
Foto: Anton Ficko/VLM

CRIKVENICA - Od sinoć maškare i službeno vladaju Crikvenicom. Tamošnji gradonačelnik Damir Rukavina ključ grada predao je u ruke meštra karnevala Velimira Katnića i bez obzira na to kako on umjesto njega vladao, neće ga dobiti natrag do kraja maškara, odnosno do Čiste srijede 17. veljače.

Početak maškaranog ludovanja okupio je više od tisuću Crikveničana željnih dobre zabave pod zaštitom maski, a za podizanje temperature u šatoru pobrinuo se uvijek dobro raspoloženi Alen Nižetić.

Zabave u šatoru nastavit će se i sljedećih pet subota, dok će mesopust kao krivac svih nedaća u prošloj godini biti spaljen ne na pokladni utorak kao u većini mjesta, nego u Crikvenici tradicionalno dan kasnije, na samu Pepelnicu.

Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici
Nema predaje
Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici: Radila sam kao BioManijak
  • erepublik:

    eRepublik je masivna mrežna igra igranja uloga, društvena i strateška igra koja se igra u Web pregledniku, koju je proizvela tvrtka eRepublik Labs. Igra je pokrenuta 21. rujna 2008. i dostupna je besplatno putem Interneta. Radnja igre je smještena u ... prikaži još! tzv. eSvijetu (eng. The New World) gdje se igrači, koji se nazivaju još i građani ili egrađani, uključuju u nacionalnu politiku, ekonomiju i pokretanje tvrtki te ratovanje protiv drugih država. Obuka i rad u tvrtci vrše se na dnevnoj bazi sa po dva jednostavna klika. Jedna od glavnih smjernica web stranice je da to traje samo \"5 minuta dnevno\". Ova strasteska igra donosti i novosti,osim sto je eHrvatska napadana od susjeda eMadjara i eSrba,a posljednjih tjedana i od eSlovenije,brzom akcijom zbrisali smo eSlovence i sada nam trebaju ljudi da krenemo odlucno dalje,dodjite i pomozite nam da postanemo najbolja edrzava u erepublici.TREBAMO VAS.SRETNA NOVA GODINA. LINK: http://www.erepublik.com/en/referrer/postar51