Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao na Divljem zapadu
Povratak na članak

Klijentu u pošti prislonili pištolj uz glavu i oteli novac

U još jednoj u nizu pljački pošte trojica maskiranih razbojnika odnijela su desetak tisuća kuna i šokirala djelatnice i dvoje klijenata

Komentari 3

DU
Deleted user
07:41 27.01.2016.

Ostojić se ponosi svojim ex resorom... Divlji zapad smo mi odavna. Kad bi se tim razbojnicima slučajo kada ih uhvate na putu do ispitivanja polomile ruke i noge i to na nekoliko mjesta onda bi možda bilo manje kriminala, ovako, opljačkaju, malo odsjede, izađu i nastave.

VL
ZP
zpomper8
08:20 27.01.2016.

Postoje razbojnici koji su to i prije bili,pa "novi" jer se kreću u takvom društvu,a ima i onih koji glume "glumce" i na nekom krim filmu su našli svoj životni "put".....ali nažalost,postoje neki novi razbojnici,dileri,i sl. koji su proizvod države!Primjer:čovjek je sa 20g. starosti počeo raditi,podigao je kredit u švicarcima i za par godina uz sve to dobio je otkaz,jer je država prodala firmu nekom strancu,a njemu netreba 30 radnika,nego 15! Od tih 15 poštenih ljudi,koji su se odjednom našli na ulici bez posla i sa kreditom,neki krenu lošim putem! Primjer:od 15 ljudi koji imaju kredite i ostali su bez posla,karikirano oko 5 ih nađe neki drugi posao,drugih petorica se snalaze na naćin kako im pomažu dobrostojeći roditelji,a od preostalih petorice npr. trojica se snalaze na svakakve naćine,kao npr. povremeno rade na crno samo im zaradu uzme banka tj. sami je uplate,a dvojica odu u kriminalne vode!Jedan je neki sitni kriminalac koji pomalo šverca,a drugi je opasniji jer je na neki naćin "puko" i ne obazirući se radi kriminalne radnje bez obzira koje,samo mu je cilj na brzinu "skupiti" dovoljno za ratu kredita,za platiti režije,i za život,baš takvi pljaćkaju npr. trgovine i sl. a ponekad i neka pošta uleti!Vjerujem,kada bi se opet zaposlio kako bi prestao pljačkati ili dilati i sl. Kroz povjest je poznato kako je nastala mafija na Siciliji,radi siromaštva!Država dozvoljava bankama na neki naćin kako bi krali građane,i građane "baca" na ulicu,onda se čude porastu kriminala! Još jedan primjer,danas je pizza kao neka vrsta delikatese,a malo ih zna kako je nastala!Sluge su poslije npr. neke većere sa tanjura gazdi,uzimali ostatke i stavljali na tijesto,koje bi zalili rajčicom i zapekli,e tako je nastala poslastica PIZZA !!!!!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.