Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaradio 2.700 kn

Klijentima dovodio prostitutku u ugostiteljske objekte, na brodove...

prostitucija
DPA/Pixsell/Ilustracija
17.05.2014.
u 10:14

Utvrđeno je da je 33-godišnjak u proteklih mjesec dana s ciljem da se domogne novca na području Splita i Kaštela u najmanje 5 navrata organizirao pružanje seksualnih usluga zainteresiranim klijentima.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom kojeg splitska policija sumnjiči da je podvodio jednu žensku osobu.

Utvrđeno je da je 33-godišnjak u proteklih mjesec dana s ciljem da se domogne novca na području Splita i Kaštela u najmanje 5 navrata organizirao pružanje seksualnih usluga zainteresiranim klijentima u njihovim stanovima, ugostiteljskim objektima i brodovima te poticao i angažirao mlađu žensku osobu koja je u dogovoru s njim pružale seksualne usluge klijentima. 

Naplaćivala ih je u rasponu od 800 do 1000 kuna, od čega bi osumnjičenom davala od 300 do 800 kuna, čime je 33-godišnjak zaradio najmanje 2.700 kuna.

Protiv njega Općinskom državnom odvjetništvu Split podnesena je kaznena prijava zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela prostitucije.

>>Splićanin podvodio maloljetnice: Poticale su na kazneno djelo

Komentara 2

Avatar tajar
tajar
20:41 17.05.2014.

33 godišnjak bi više zaradio u mjesec dana da je konobario u nekom kafiću!

Avatar Riesenschnauzer
Riesenschnauzer
18:28 17.05.2014.

2700 kuna za tri posjete? Bagatela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije