Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jedini kandidat

Klešić predložen za još jedan mandat glavnog državnog revizora

Ivan Klešić
Robert Anic/PIXSELL
19.11.2018.
u 14:15

Oporbeni klubovi nisu dali svoj prijedlog, niti se i jedan njihov zastupnik pojavio na današnjoj sjednici Odbora

Odbor za izbor, imenovanja i upravne poslove danas je, bez rasprave, Hrvatskom saboru predložio aktualnog glavnog državnog revizora Ivana Klešića za još jedan osmogodišnji mandat.

Klešić je jedini kandidat za novog glavnog državnog revizora, a njegovo imenovanje predložili su klubovi zastupnika HDZ-a, Stranke rada i solidarnosti, Reformista i nezavisnih zastupnika te HDS-a, HSLS-a i HDSSB-a. 

Pogledajte video: svađa Grmoje i Zekanovića u Saboru

Oporbeni klubovi nisu dali svoj prijedlog, niti se i jedan njihov zastupnik pojavio na današnjoj sjednici Odbora. Na sjednici je jedino nezavisni Mario Habek bio suzdržan oko prijedloga da se Klešiću osigura još jedan mandat, nakon što mu aktualni mandat istekne 10. prosinca.

Osim toga, umjesto SDSS-ovog Borisa Miloševića Odbor je za novog potpredsjednika Odbora za lokalnu i područnu (regionalnu) samoupravu predložio zastupnika romske manjine Veljka Kajtazija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije