Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što kažu sociolozi o konfliktima?
Povratak na članak

Klerikalizacije društva nema, ali ima puno netolerancije

Na civilnoj sceni građani se aktiviraju na religijsko-kulturnoj osnovi. To je legitimno i to nije klerikalizacija

Komentari 10

IS
Iszrian
19:51 13.10.2016.

Drustvo je sve vise i vise polarizirano, mozda zbog krize, a mozda i zbog "zlokobnijih" razloga. Osobno krivim post-modernizam i relativizam (i u nekim sredinama marxizam) koji je trenutno zadnji krik mode medju avangardnim bien pensantima intelektualnih krugova.

VL
Avatar ulomax
ulomax
19:40 13.10.2016.

smrt liberalnom socijalizmu

VL
KA
kajinx
01:59 14.10.2016.

Klerikalizacija! Kako ružna riječ! Mi kažemo vjera u Boga! Kome smeta vjera u Boga? Bezbožnicima, naravno. Na putu smo osnivanja Kršćanske stranke, pokazati ćemo vam snagu vjernika.

VL
OB
obivankenobi
20:19 13.10.2016.

Polarizaciji u Hrvatskoj su najvise doprinjeli sdp i tzv. liberali koji toleriraju strogo selektivno. Pomatu im i novine poćut VL.

VL
CR
CROLINDA
08:15 14.10.2016.

ma koja tolerancija - zar na grijeh ubojstva ili protunaravnog bluda - nema na to tolerancije to nije pravo nego grijeh a kad se konstatira da je nešto grijeh grešnici odmah kmeče licemjerno da se njih mrzi kako bi obeshrabrilii one koji govore protiv grijeha kako nam je i dužnost pred Bogom - naravno da se ne naprimjer nikada i ni u kojem slučaju i ni u kakvim okolnostima ne smije ozakoniti pobačaj zato da bi ubojice djece izvršile ubojstvo djeteta na način koji je siguran za zdravlje ubojice - a što je tu s djetetom -odgovarat ćete za to Bogu tko god to podržava na bilo koji način - dakle bitnije je zdravlje ubojice djeteta nego li ubojstvo na smrt jednog djeteta - svašta svašta ...??? jadni vi zar ćete s takvom sviješću i savješću s takvom nepametnošću doći na Božji sud

VL
CR
CROLINDA
08:21 14.10.2016.

nema tolerancije na komunizam i titoizam - to je zaostalost i nesreća i laž i prevara i zločinaštvo najveće ikada ikada za Hvate i za državu Hrvatsku

VL
VA
vadis
01:38 14.10.2016.

Hrvatsko drustvo je klerikalizirano, ne tolerantno je. Crkva se ponasa nedolicno.

VL
DJ
djakputnik
22:05 13.10.2016.

Te guske žele da nesretne žene idu babama vračarama da im abortuse rade žlicom i štrikačom iglom? Te guske nisu u stanju shvatiti patnju koju prolaze žene koje se odluče na pobačaj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.