Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otjerao uljeza, razbio jaja...

Klepetanov bijes izazvao burnu raspravu

Klepetan Malena
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
1/17
13.04.2017.
u 08:54

– Klepetana prijaviti za obiteljsko nasilje, a malenu smjestiti u sigurnu kuću – jedan je od komentara ispod članaka o dramatičnom povratku Klepetana.

Najpoznatiji ljubavni par u Hrvatskoj, Klepetan i Malena, ponovno su zajedno. No, prvi ovogodišnji susret dviju roda nije prošao bez drame. S 15 dana zakašnjenja Klepetan je jučer došao u Malenino gnijezdo u Brodskom Varošu i doživio šok kada je pronašao uljeza, novog Maleninog udvarača. 

Klepetan je potom, nakon kratke tučnjave, otjerao udvarača, a svoj bijes je iskalio i uništavanjem gnijezda i jaja koja su bila u njemu.

Priča o Klepetanu i Malenoj uvijek ima sretan završetak pa je tako bilo i ovaj puta: rode su se pomirile i odmah se bacile na razmjenu nježnosti u slavonskom selu.

 

Ova fascinantna priča o ljubavi dviju roda uvijek izazove veliki broj reakcija, a tako je bilo i jučer kada smo objavili da se Klepetan vratio svojoj Malenoj.

 

"Klepetana prijaviti za obiteljsko nasilje"

– Klepetana prijaviti za obiteljsko nasilje, a malenu smjestiti u sigurnu kuću - jedan je od komentara ispod članaka o drami nakon što se Klepetan, kao i proteklih 15 godina, vratio u slavonsko selo.  - Dugo ga je i trpjela, mene moja ni pet nije – napisao je drugi komentator, dok su drugi hvalili hrabrost Klepetana i napisali da "Klepetan nije roda, nego lav". 

– Zločesta je Malena. Zašto ga je prevarila? – neki su odmah napali ženski dio para.

– Par dana je zakasnio i ona je odmah našla mlađeg. Srećom, previše je voli pa se ljubavna priča nastavlja – napisala je komentatorica preko Facebooka Vecernji.hr, a druga je dodala "Što će jadna, porazbijao joj jaja nasilnik, morala se pokoriti", i izrazila sumnju da to možda i nije prava ljubav. 

– Mučio se, gradio gnijezdo, svaku godine popravljao, skrbio o mladunčadi, a ona zbog malo kašnjenja našla drugog. Bravo, Klepetane – napisao je komentator koji podržava način na koji je Klepetan pokazao da je on "šef" u tom gnijezdu.

>>Pogledajte susret Malene i Klepetana: 'Prvo je bio u šoku, ali pomirili su se'

>>Klepetan stigao Malenoj! Otjerao udvarača, razbio jaja pa joj se bacio u zagrljaj

>>Ma Klepetan je frajerčina. Vratit će se on Malenoj

Ključne riječi

Komentara 6

LU
Lujo123
09:49 13.04.2017.

Frajeri učite od Klepetana!!!!

Avatar rondo
rondo
10:50 13.04.2017.

žene.....

DU
Deleted user
10:48 13.04.2017.

Ni rode nisu što su nekad bile, poprimile ljudske osobine pa se praše tko gdje stigne :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije