Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U gnijezdu u Brodskom Varošu
Povratak na članak

Najpoznatija ljubavna priča ipak nije doživjela kraj: Klepetan se vratio Malenoj!

– Sjećam se, bilo je oko 6 i 15 ujutro kada mi je pod prozor došao jedan rodan i počeo klepetati. Ja se inače rano ustajem tako da sam već bio budan, baš sam bio kuhao kavu kad sam ga ugledao – prisjeća se Stipa.

Komentari 7

KB
kbr
14:46 04.06.2020.

čovječe, imaju i rode sličnih bračnih problema kao i mi ljudi

VL
Avatar Asterix
Asterix
17:39 04.06.2020.

A da je bilo Klepetanu staviti prsten...

VL
Avatar lepihercegovac
lepihercegovac
16:09 04.06.2020.

fake news... priženio se radi krova nad glavom... sigurno klepetan number 3...4...

VL
AB
Abdalonim
14:51 04.06.2020.

Ono, u proljeće više ne čekam da se Klepetan vrati, nego da počne novinarska kuknjava: gdje je Klepetan, hoće li se vratiti? A onda se on vrati i svi trebamo biti ganuti.

VL
AB
Abdalonim
14:49 04.06.2020.

Kraj nije doživjela ni svakogodišnja kuknjava: je li moguće da je uginuo... jesu li ga ustrijelili nad Jordanom... čeka li ga, jadna, uzalud...? Jeste li svjesni da ste od jedne lijepe priče uspjeli napraviti kontraefekt, da čovjeku skoro dođe dada kaže: ma neka i to više završi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.