Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubavna priča

Klepetan se na Veliki petak opet vratio svojoj Malenoj

Klepetan i Malena (1)
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/8
29.03.2013.
u 12:00

Izmoren 13.000 kilometara dugačkim putem iz Južnoafričke Republike, rodan se vratio pet dana kasnije nego inače, kao da je znao da je u Slavonskom Brodu sve do jučer padao snijeg.

Jedna od najljepših ljubavnih priča životinjskog svijeta još jednom je dobila sretan završetak. Nakon sedam mjeseci boravka u toplijim afričkim krajevima, jutros oko 10 sati Klepetan se po jedanaesti put vratio svojoj rodi u Malenoj u njihovo ljubavno gnijezdo na krovu Područne škole u Brodskom Varošu.

Izmoren 13.000 kilometara dugačkim putem iz Južnoafričke Republike, rodan se vratio pet dana kasnije nego inače, kao da je znao da je u Slavonskom Brodu sve do jučer padao snijeg.

– Izašao sam iz kuće i ugledao Klepetana kako stoji u gnijezdu nasuprot Maleninog, koje mu inače služi kao vikendica. Izvukao sam Malenu iz garaže u kojoj je u zadnje vrijeme držim jer je toplije. Odmah je odletjela k njemu i zaboravila da ja postojim. Toliko su poželjeli jedno drugo da su se u samo sat vremena četiri puta parili – veselo priča domar Stjepan Vokić, koji već puna dva desetljeća skrbi o rodi slomljenog krila Malenoj.

Klepetan ni ovoga puta nije iznevjerio svoju dragu, a odmah po povratku rastjerao je dvije rode koje su se u prolazu smjestile nedaleko njihova ljubavnog gnijezda. Rodanovim povratkom Stipi je pao kamen sa srca, jer ipak je riječ o tridesetak godina staroj ptici za koju je sa svakom novom godinom sve veća bojazan da se neće vratiti. 

>> Klepetan kasni u Slavoniju pa roda Malena tuguje i odbija hranu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije