Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reakcije

'Klemmovo uhićenje pred najveći kršćanski blagdan je sramotno'

Josip Klemm
Petar Glebov/PIXSELL
18.04.2014.
u 13:34

Držimo to sramotnim pred najveći kršćanski blagdan zbog toga što je Josip Klemm javno dao podršku Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara, kazao je Đani Tomičić u ime Stožera za obranu Vukovara Primorsko-goranske županije

Stožer za obranu Vukovara Primorsko-goranske županije odlučio je danas reagirati da ovotjedno uhićenje Josipa Klemma, predsjednika Udruge specijalaca iz Domovinskog rata i vlasnika tvrtke "Klemm security".

- Stožer za obranu hrvatskog Vukovara Primorsko goranske županije kao i KOT (Koordinacijski operativni tim) PGŽ-e te i ZUDR PGŽ-e, UHDDR-a Grada Rijeke, Udruga specijalne policije"AJKULE" Rijeka daje apsolutnu podršku hrvatskom branitelju Josipu Klemmu, predsjedniku Udruge specijalne policije Republike Hrvatske koji je u srijedu uhićen. Držimo to sramotnim pred najveći kršćanski blagdan zbog toga što je Josip Klemm javno dao podršku Stožeru za obranu hrvatskog Vukovara. Ne želimo se miješati u pravni dio priče oko Klemma, ali pravosuđe je još jednom dokazalo da je iznad ove nenarodne vlasti koja proganja hrvatske branitelje kada nam predstoje Uskršnji praznici - kazao je Đani Tomičić u ime Stožera za obranu Vukovara Primorsko-goranske županije.

>>'Klemm je priveden kako bi se zastrašilo sve koji su nepoćudni vlasti'

Komentara 16

OL
oluuja
11:32 22.04.2014.

chqngi Ti si branitelj granica velike srbije, isad ti je ostao pašaluk i cmizdriš, osnuj tvrtku u otadžbini i čuvaj otadžbinu a koliku ćeš plaTu davati zamoli me ona stvar

Avatar ČEPlN
ČEPlN
15:27 18.04.2014.

Sramota je što trpimo neoboljševike i očekujemo da će oni donjeti blagostanje, Stvarno imamo kratku pamet.

OL
oluuja
11:33 22.04.2014.

sta reci Politiku u ruke i zaboravi na domovinu o pašaluku čiaj kako stoji od kada se sveo u granice pašaluka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije