Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brodski branitelji

'Klemmovo uhićenje je dimna zavjesa za prikrivanje stanja'

branitelji
Foto: Vedran Balen
1/2
17.04.2014.
u 16:55

Josip Klemm nesebično je i srcem uspio ujediniti braniteljsku populaciju. Oštro osuđujemo sustavnu i opetovanu hajku od strane vladajućih prema braniteljima i čelnicima njihovih udruga – istaknuli su u svom priopćenju predstavnici Koordinacijsko-operativnog tima Brodsko-posavske županije, kojeg čini 13 braniteljskih udruga.

U dopisu stoji kako su progon i maltretiranje branitelja, pa tako i Klemma, očito povezani s približavanjem obljetnice stradanja 12 hrvatskih redarstvenika u Borovu Selu, gdje se očekuje okupljanje velikoga broja branitelja i gdje će se tražiti odgovor nadležnih za neprocesuiranje zločina nad nesrpskim življem. Kome to u ovoj državi može i treba smetati, pitaju se branitelji.

- Klemmovo je uhićenje obična dimna zavjesa za prikrivanje očajnog stanja u Hrvatskoj. Nastavit ćemo s planiranim aktivnostima i u tome nas nikakva uhićenja neće spriječiti – ističe se u priopćenju koje potpisuje predsjednik brodske Udruge specijalne policije Ivica Prskalo. Brodski branitelji također naglašavaju kako ni od koga nisu izmanipulirani te kako njihovo jedinstvo nije upitno. Dodaju kako će bez rezerve ustati protiv svakog pokušaja maltretiranja, obezvrjeđivanja i manipulacije branitelja i stradalnika.

>> Klemm: Osjećam se super jer u svom srcu znam da nisam kriv

>> Lik i djelo Josipa Klemma

Komentara 6

PI
pinkec
17:48 17.04.2014.

Još se rat nije ni završio, a došlo je do uhićenja i premlaćivanja Mladog jastreba, Velikog jastreba, pa nakon završenog rata, likvidacija visoko odlikovanog heroja Domovinskog rata, generala Ivana Korade, uhićenje i smrt bolesnog generala Đure Brodarca, s lisicama na rukama i neprimjerenog tretiranja u zatvoru, "samoubojstvo" mladog medjumurskog policajca Dine Molnara, uhićenje i prisilno "liječenje" Marka Franciškovića, sada uhićenje primjerenog i uspješnog branitelja, heroja iz Domovinskog rata, Josipa Klemma. Tko je slijedeći?

Avatar vh1
vh1
17:04 18.04.2014.

Ima nas branitelja koji se stidimo ovakvih likova koji poput Sanadera izvlače novac i varaju državu. Neka idu u Srbiju. Meni nikakvi mafijaši i kriminalci ne mogu mahati domoljubljem. Nismo svi isti.

CO
coolman
19:53 17.04.2014.

Izgleda da maske padaju! Mnogi " Domoljubi" i " Branitelji" smatraju da su u ratu oni dobili Hrvatsku u vlasništvo. Ono Tuđmanovo " Imamo Hrvatsku " shvatili su doslovno, kao da je Hrvatska njihov ratni plijen. Po takvom mentalnom sklopuu Hrvatski zakoni vrijede samo za " stoku sitnog zuba", za onaj dio nacije koji se ne nalazi u Registru. Obzirom da oni posjeduju Hrvatsku, Hrvatski zakoni za njih ne vrijede, jer su Zakon oni, "Branitelji i Domoljubi".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije