Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAGO MU JE

Klemm: Ne likujem zbog odlaska Milanovića, a Vučić nije šaka jada

josip klemm
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
1/4
15.09.2016.
u 18:37

Kazao je i kako je Milanović zloupotrebljavao sustav te da je u slučaju ćirilica u Vukovaru "srpsku nacionalnu manjinu koristio u borbi provtiv branitelja"

Iako prosvjedima nije uspio skinuti s vlasti Zorana Milanovića, snimka koja je u javnost izašla nakon sastanka šefa SDP-a i Josipa Klemma vjerojatno je nanijela štetu Milanoviću.

Na pitanje je li Klemm zadovoljan što mu vjerojatno pripada dio zasluga za Milanovićev odlazak iz visoke politike, on je odgovorio: – Ne znam je li mu ta snimka štetila, a kako je ona došla u javnost, sam Bog zna. Neka nevidljiva ruka.

Klemm je za Novi list kazao kako "ne likuje", no drago mu je da na čelu SDP-a više neće biti čovjek koji omalovažava i vrijeđa sve koji misle kao on. 

– Milanović je za branitelje govorio da su smrdljivci, a za Srbe da su šaka jada. Bez obzira na to što sam se zbog toga posvađao s našim desničarima, ja ne mislim da je Aleksandar Vučić šaka jada, nego legalno izabrani srpski premijer – rekao je Klemm.

Kazao je i kako je Milanović zloupotrebljavao sustav te da je u slučaju ćirilica u Vukovaru "srpsku nacionalnu manjinu koristio u borbi protiv branitelja". 

>> Niti je Milanović državnik, niti je Klemm vođa branitelja

>> Klemm: Milanović možda ima nabrijaniji stav, mislimo da ipak trebamo sjesti za stol sa Srbijom

Komentara 66

JA
jaxjones123
18:57 15.09.2016.

pa da, sad kad srbi koaliraju sa hdz-om sad smo si ok. nema više prosvjednih nota, nema više prigovaranja ni blokiranja ulaska u EU. SNS i HDZ <3

DU
Deleted user
19:27 15.09.2016.

I to dolazi od covjeka koji je godinama manipulirao sa 'braniteljima' za svoju vlastitu korist. KlemeLeme licemjeru!

BJ
Bjelovar112
19:37 15.09.2016.

srami se odore koju si nosio . strasno kako covjeka promjeni biznis i novac tebi je vojvoda legitiman pa odi zivjet k njemu licemjeru. da oce vojvoda dic optuznicu protiv tebe sto bi onda rekao da je legitiman . strasno covjek je huskao cetnike mislis da je promjenio misljenje a ? mrs

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije