Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon Mikulićeva prozivanja

Klemm i Jukić podržali Miru Bulja: 'Duboko smo razočarani retorikom'

Miro Bulj
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
12.05.2016.
u 20:20

"Ponukani nekorektnim napadima na našega suborca, saborskog zastupnika Miru Bulja, izražavamo duboko razočaranje retorikom kojom se koriste pojedini političari', stoji u priopćenju.

Nakon nezapamćenog napada na Miru Bulja, hrvatskog branitelja iz redova Mosta, kojeg je javno prozvao HDZ-ovac Andrija Mikulić te pritom iznio podatke iz njegove medicinske dokumentacije, priopćenjem su se oglasili Josip Klemm, predsjednik Udruge Specijalne policije i Dražimir Jukić, predsjednik Zbora udruga veterana hrvatskih gardijskih postrojbi.

"Ponukani nekorektnim napadima na našega suborca, saborskog zastupnika Miru Bulja, izražavamo duboko razočaranje retorikom kojom se koriste pojedini političari. Prozivanje hrvatskih branitelja u dnevno-političke svrhe imali smo priliku gledati u proteklim godinama. S promjenom vlasti očekivali smo da će se takva praksa zaustaviti. Posebno da si to neće dopustiti stranka koja je u predizbornoj kampanji imala usta puna hvale prema braniteljskoj populaciji.

S jedne strane tražiti zaštitu digniteta Domovinskog rata, a s druge strane neosnovano prozivati i napadati hrvatskog branitelja koji ni u čemu nije prekršio zakon niti je oštetio hrvatsku državu, krajnje je licemjerno. Poslije rata, ratnike najviše napadaju oni koji u ratu nisu bili, oni koji nisu imali hrabrosti staviti se na raspolaganje i riskirati vlastiti život za slobodnu i neovisnu Domovinu. To je realnost koju hrvatski branitelji svakodnevno doživljavaju", stoji u priopćenju koje su potpisali Josip Klemm i Dražimir Jukić.

>> Mostovi zastupnici napustili sabornicu, Bulj: Moramo se boriti protiv obavještajnog podzemlja

Komentara 40

MI
mirrro
20:48 12.05.2016.

podrzavam Bulja i ovog mikulica treba smijenuti sa svih funkcija u Hdz-u i ako sam HDZ.ovac na strani sam Bulja

OV
Ovozemaljski
21:31 12.05.2016.

Ma kad pogledas tv ili novine, svaki put nesto Miro Bulj vice i ispada da bi se svađao, ali kad pustim emocije sa strane, vidim da se covjek bori za interese Hrvatske, nikog drugog, ako on nije dovoljan domoljub koji je branio drzavu i ratovao za Hrvatsku, onda ne znam koje! Ima covjek pravo, neka se sve radi transparentno, izgleda da se moramo naviknuti da nemamo jednoumlje u vladi i ne mora to biti lose, neka rade reforme, neka se putem svađaju, neka ih napadaju oporba, sindikati, antifasisti i branitelji, ali neka u 4 godine posloze drzavu i neka postignu rezultate i imati ce moj glas!

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
22:07 12.05.2016.

Iskreno neznam tko tu koga ali kaj nebi bilo fer da se sloze i da nekog vraga naprave pun kufer nam je i ovih i onih al opet podrska bulju covjek ima svoje ja i morala za razlku od ovih trgovaca pa koji nam je kurach i nemogu vjerovat kaj rade dajte se posla primite u ime hrvatske i hrvata a ova napucavanja ni djeca ne puse pa nije vam drzava prcija koji vam je kurach

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije