Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trostruki sudar
Povratak na članak

Klek: Nemaju pojma da su naletjeli na dva auta

U nesreći je ukupno ozlijeđeno 14 osoba, četvero hrvatskih državljana iz golfa i deset državljana Kosova iz dva osobna vozila njemačkih oznaka.

Komentari 11

Avatar bok
bok
10:24 29.07.2010.

Razlog je vjerovatno prbrza voznja. Dakle: 500 novih Fotoradara postaviti po Hrvatskoj, investicija ce se brzo vratiti i smanjit ce se broj nesreca. To djeluje i u svim drugim zemljama

VL
Avatar Topgen
Topgen
10:46 29.07.2010.

Kladio bih se da je kriv dubrovacki Golf, vjerojatno \"jedinica\" *, zbog preticanja, koju voze DU-mularija zamisljajuci da su Niko Pulic. Mnogo mladih gospara je poginulo u Golfu jedinici. Dosta ! (° golf jedinica je jeftino, jer je staro, aliali jako brzo vozilo )

VL
Avatar gecdra
gecdra
11:33 29.07.2010.

Policijo: Prodaj dregere,kupi radare !!!

VL
DA
danebi
11:38 29.07.2010.

Nekima bi stvarno trebalo oduzeti vozacku dozivotno! Usput: ako su bili golf, mercedes i chevrolet, otkud onda ovaj plavi BMW?

VL
Avatar fly
fly
12:11 29.07.2010.

@danebi - pa kaj ne vidis da pise \'arhivska fotografija\' :)

VL
DA
danebi
12:21 29.07.2010.

@fly: imas pravo....u danasnje vrijeme kad napraviti sliku i poslati je u redakciju krace traje od trazenja po arhivima, treba uzeti jednu iz arhiva...:)

VL
Avatar kunopas
kunopas
12:51 29.07.2010.

topgen, dobio si okladu. Naravno da je kriv 24-godišnji vozač Golfa. Ozljeđeno je 14 osoba. Deset su Kosovari s njemačkim tablicama u 2 automobila. Prešao je na suprotni trak i sudario se s njima zbog (ajd pogodi) prevelike brzine. Nee samo da su stavili prastaru fotografiju nego nemaju ni detalje nesreće. JA sam brži od njih, a stavili to na naslovnicu. Svašta. A sudar se dogodio pred 8h! Svaka čast Večernji! I to triba znat! ;) Haha!

VL
Avatar kunopas
kunopas
12:55 29.07.2010.

Haha, eto probudio se i vecernjakov copy-paste ured :)) Ni font slova nisu prilagodili od \"brzine\". Nakon 8h eto i točnih vijesti i prave fotografije. Brzo, nema što :) Golf nije jedinica nego trojka, kako je topgen pretpostavio, sve ostaloo smo pogodili i bez \"brzih\" novinara... :) Ocjena 10.

VL
DU
Deleted user
16:01 29.07.2010.

taj divljak je tko zna koliko puta tako ušao u krivinu, ali jednom se \"potrefilo\" da njegovo divljaštvo nosi posljedice, valjda neće nitko glavu izgubiti. ovo je bar 50% krivnja na prometnoj policiji, koja \"pumpa\" radne naloge prekoračenjima od 200 km/h, a cestovne divljake-ubojice u pokušaju, za koje svatko u nekom kraju zna, \"ne dira\". odite bilo gdje u hrvatsku, strpljivo se posadite u 4 ujutro na pojedina mjesta, strpljivo pratite mjesec dana i broj recidivista u divljanju će se desetkovati, a ceste postati mnogo sigurnije. no uz ovakvu prometnu policiju to je nemoguće, njihov jedini položaj je ugodan hlad na dnu neke ravne nizbrdice s ograničenjem od 60 km/h, postavljenom zbog jedne šupe nezakonito spojene priključkom na magistralu, zbog koje obični vozači ostanu bez tisuća kuna, prometni policajci omaste brk, cestovni divljaci ostanu netaknuti a hrvatska dođe na neslavno prvo mjesto prometno najnesigurnije zemlje u europi.

VL
OB
-obrisani-
16:59 29.07.2010.

često vozim tom dionicom i samo ću reć da vozači sa dubrovačkim regama čast izuzetcima a njih je 10% su takvi idioti poluretardirani da to svjet nije vidio!baje nema kaj!dobro je dok blentaru ne ostavljaju po cesti!

VL
DA
darkur
21:09 29.07.2010.

kako vas nije stid pisati neprovjerene informacije! napisali ste da je vozac golfa bio Marin Kuran. Tj,moj brat.Koji nije bio ni blizu mjesta nesrece niti ima ikakve povezanosti s tim,a takodjer je iz Metkovica i vrsnjak je sa tim mladicem koji je vozio golf. Mladic koji je zapravo vozio golfa se isto zove Marin,ali se drugacije preziva. Zato ovo isti sekund promjenite i drugi put provjerite informacije prije nego sto nesto napisete,a ne da moja obitelj i ja prozivljavamo psihicke traume.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.