Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jamčevina

Klasnića brani Beckhamov, Rooneyev i Fergusonov odvjetnik

'Bolton Wanderers\' Ivan Klasnic on the substitutes bench prior to kick off Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: 'Martin RickettPress Association/'
1/3
01.11.2010.
u 17:15

Na Klasnićev njemački broj javila se njegova supruga Patrizia koja je poručila da "nema intervjua!"

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Klasnić (30), još uvijek osumnjičenik za silovanje maloljetnice, proživljava novu životnu dramu. Kako smo posredno doznali, Ivan je u teškom psihičkom stanju, duboko potresen groznim optužbama, te odbija svaku komunikaciju. Javlja se samo najbližim prijateljima i obitelji, a odbacuje sve novinarske pozive. S njegova engleskog mobitela probio se tek jedan kratki SMS: "Nema intervjua!" Zabranu je istaknula i engleska policija, koja je jučer službeno priopćila da je Klasniću jamčevina produljena do 1. veljače 2011. godine te da se istraga nastavlja. Nije potvrđeno niti da je Klasnić osobno bio u jednoj od nekoliko policijskih postaja u Manchesteru, kao ni da su se ovdje pojavila dvojica Hrvata, njegovih prijatelja, koji su, navodno, bili u društvu 17-godišnje djevojke.

Jako drag gost

– U ovom slučaju više nije bilo uhićenja – kazala je glasnogovornica policije, a na pitanje kolika je jamčevina u pitanju, bila je još kraća: – To je stvar policije. Prema informacijama kojima raspolažu engleski novinari koji su pratili ovaj slučaj, policija bi najkasnije do Božića trebala okružnom tužitelju dostaviti nalaze istrage.

A Ivan Klasnić i dalje će živjeti u neizvjesnosti... Poznatoga nogometaša potražili smo jučer i na kućnoj adresi u Manchesteru, poznatoj ulici Dean's Gateu, no nismo se probili dalje od predvorja. Kad smo spomenuli Klasnićevo ime, portir nas je doslovno izgurao iz zgrade na ulicu. – Ne možete biti ovdje! – poručio je, očito po nalogu najpoznatijega stanara te zgrade. Tristotinjak metara od Klasnićeva stana nalazi se i Living Room bar, u kojemu je naš reprezentativac omiljeni gost. Ni tamo ga nije bilo... Pokušali smo i na Ivanov njemački broj. Začudo, bio je uključen. Na drugi poziv slušalicu je podignula njegova supruga Patrizia... – Molim vas, nemojte više zvati ovaj broj, nemam vam što reći! – uzrujano je rekla gospođa Klasnić, koja živi u Njemačkoj. Inače, Ivana Klasnića zastupa poznati manchesterski odvjetnik Nick Freeman, koji je sa zavidnom učinkovitošću na sudu branio brojne slavne osobe, najčešće nogometaše uhvaćene u prometnim prekršajima. Među ostalima, Davida Beckhama, Waynea Rooneya, Alexa Fergusona te njegova sina Darrena.

Klijenta upozna na kraju

Alex je, primjerice, ulovljen kako juri automobilom po nogostupu nedaleko od trening-kampa Manchester Uniteda, a Freeman je to opravdao silnom žurbom na wc, jer je slavni trener imao želučanih tegoba. I Alex je oslobođen optužbi. Freeman je poznat po tome što svoga branjenika ne želi upoznati prije procesa, kako ne bi doznao detalje koji bi kompromitirali njegovu strategiju obrane. Komunikaciju s klijentom odrađuju njegovi zaposlenici, a upoznavanje s Freemanom dolazi tek nakon presude. Ivan Klasnić sigurno si može priuštiti tako skupog odvjetnika jer u Boltonu godišnje zarađuje 1,5 milijuna eura ili, kako Englezi računaju, 31.000 eura tjedno. Pitanje je, međutim, u kojemu će smjeru sada ići njegova karijera, uzdrmana teškim optužbama i izrazito negativnim publicitetom...

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
21:48 01.11.2010.

Montaza!

Avatar commentator
commentator
22:11 01.11.2010.

Eh, ako je bekamov, runijev i fergusonov, onda sigurno - nije kriv. Taj bi i binladna izvuk\'o.

OB
-obrisani-
22:12 01.11.2010.

Klasnića brani Beckhamov, Rooneyev i Fergusonov odvjetnik ali je jasno da je silovatelja težko odbraniti..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije