Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SDP počeo kampanju

Klapa pjevala 'Crvenu ružu', kandidati išli po modnoj pisti

'16.12.2012., Koprivnica - Izvjestajna skupstina SDP-a Koprivnicko-krizevacke zupanije na kojoj je govor odrzao i premijer Zoran Milanovic. Photo: Marijan Susenj/Pixsell'
'Marijan Susenj/PIXSELL'
17.12.2012.
u 08:30

D. Ledinski kandidat je za župana, V. Želježnjak, M. Fuček i M. Vukobratović za gradonačelnice Koprivnice, Đurđevca i Križevaca

Počelo je. SDP je jučer, već po tradiciji, u "crvenoj utvrdi" Koprivnici otvorio predizbornu kampanju za lokalne izbore. Na stranačkoj konvenciji predstavio je Darka Ledinskog kao kandidata za novog koprivničko-križevačkog župana te Vesnu Želježnjak, Milicu Fuček i Mariju Vukobratović kao kandidatkinje za gradonačelnice Koprivnice, Đurđevca i Križevaca.

Konvencija je imala "štih" spektakla. Kandidati su se predstavili na modnoj pisti, a njome je defilirao i šef stranke Zoran Milanović koji je u dvoranu ušao praćen pjesmom Tine Turner "Simply the Best".

Na pozornici je sjedio između Ledinskoga i Zvonimira Mršića, šefa Podravkine uprave, a sa sobom je doveo dvojicu ministara – Rajka Ostojića i Gordana Marasa – te glavnog tajnika stranke Igora Dragovana.

Nakon što su se predstavile tri kandidatkinje za gradonačelnice, klapa Koprivnica otpjevala im je "Crvenu ružu", a Ledinski im je podijelio cvijeće.

– Sada imamo župana i vlast koji su bili turisti – svuda su putovali, s jajima ili bez njih, a od toga je bilo malo koristi. Zadnji je čas da se Podravina i Prigorje priključe vlaku koji ide u Europu – kazao je Ledinski , kandidat za župana, i predstavio Ivana Knoka i Marijanu Markešić kao svoje buduće zamjenike.

V. Želježnjak prvi se put pojavila u javnosti nakon što je u srijedu poslijepodne pala u Zagrebu i iščašila lijevo rame. Ruka joj je bila imobilizirana uz tijelo, a nosila je crvenu vestu.

– Nije upitno da ću biti gradonačelnica, samo je upitno koliko ću dobiti glasova – rekla je ona i najavila pobjedu u prvome krugu.

M. Fuček kao svoj glavni zadatak istaknula je "podizanje đurđevačkog gospodarstva na noge", a M. Vukobratović kazala je da očekuje da će, kad dođe na čelo Križevaca, pronaći mnoge dubioze koje će joj ostaviti sadašnja vlast.

Ključne riječi

Komentara 13

LY
Lythrum
13:55 17.12.2012.

Tko je Marija Vukobratović???

LY
Lythrum
06:10 18.12.2012.

new_day_yesterday kako god si ti to tumačio sasvim mi je svejedno...kandidiraj se ti pošto si tako nadobudan, pun rješenja itd...koja je tvoja opcija? Nebitan si u cijeloj ovoj priči...možeš ti vrijeđati HSS koliko želiš, al mi smo svi skupa jedna velika obitelj poštenih, običnih i radnih ljudi...i dobit ćemo izbore i po peti put htio ti to ili ne...

ZA
zanovijetalo
10:16 17.12.2012.

Pitanje je je li gradonacelnica na bolovanju ili radi? Hoce li i njoj HZZO poslati inspekciju. Drugo pitanje je jesu li SDP-ovci platili najam dvorane ili je to platio grad Koprivnica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije