Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Peticija
Povratak na članak

'Zahtijevamo da se za bolesne mališane odmah odobri dotacija od 10,5 mil. kuna'

- Tražimo da Vlada naloži da HZZO u najkraćem roku odobri povećanje mjesečnog limita za dodatna 2,5 milijuna kn Klinici za dječje bolesti Zagreb, i to već od narednog mjeseca.

Komentari 7

Avatar nekakav
nekakav
10:23 19.06.2017.

mislim da ovome članku ne bi trebalo dati mogućnost komentiranja. možeš biti protiv davanja novca, jer se radi o djeci, al time stvaraš presedan, i mnoge će grupacije tražiti isto. pa ćeš biti proglašen lošom osobom, i tako u krug. kao što je rekao neku večer jedan doktor, to se pitanje ne bi smjelo postavljati doktorima, a on sam ne zna kome. dal mi kao društvo imamo novca? nemamo. dal trebamo srezati cjenike zdravstvenih usluga, radi kojih liječnici imaju tolko enormna primanja? trebamo. naš prosjek mora biti nešto viši od srba, bosanaca, al manji od slovenaca. al opet viši od mađara. dal to imamo? ne. 95% novca za zdravstvo ide na njihove plaće. to je činjenica. pogledajte stavku u proračunu države za njih, tj. riznicu. skrivaju to, zamotaju skupa sa troškovima grijanja!

VL
DU
Deleted user
10:04 19.06.2017.

ZAMISLITE IDIOTIZMA--PISATI PETICIJE ZA LIJEČENJE DJECE ?! To bi bilo u redu ,da se nisu kojekakve udruge "digle na noge"i počele moralizirati. Pa gospodo ,ukinite 1 500 000 000 (MILIJARDU I POL KUNA ) raznoraznim udrugama i svi lijekovi ćevi će biti dostupni. ODMAKNIMO LEŠINARSKE UDRUGE ,S HRVATSKOG PRORAČUNA I BIT ĆE NOVCA ZA HRVATSKU DJECU ,BOLESNU I ZDRAVU. U PROTIVNOM ,NE ŽELIM ČUTI DA BILO KOJA UDRUGA PIŠE BILO KOJU PETICIJU !! NOVAC HRVATSKIH POREZNIH OBVEZNIKA (i moja malenkost tu spada ),DATI ZA LIJEČENJE HRVATSKE DJECE , A LEŠINARE PRORAČUNA PUSTITI DA SE UDRUŽUJU O SVOM TROŠKU .

VL
DU
Deleted user
10:08 19.06.2017.

Bitno da kuna ne fali drugovima iz platforme 112, gongovcima, babama, raznim antifama i ostalim anacionalni dzabalebarosima.......kog briga za jadnu djecu...

VL
DU
Deleted user
21:44 21.06.2017.

Sramota za državu, ministra, zastupnike i sve političare. Svi zajedno su dotakli samo dno u svakom pogledu pogotovo u moralnom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.