Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJNJA FINANCIJALIZACIJA SVIH RESUSRSA
Povratak na članak

Klađenje na cijenu vode na Wall Streetu: Atak na osnovno ljudsko pravo koje UN štiti

Krajnja financijalizacija svih resursa doprla je i do vode, a u pozadini je agenda privatizacije vodoopskrbe I odvodnje

Komentari 4

ZB
Zoki-Bijela
18:03 19.01.2021.

Sad nasi domaci izdajnici imaju ideju sta jos mogu prodati

VL
NE
Nepokolebljiv
20:32 19.01.2021.

Pitka higijenski zdrava voda NIKADA nije “rasla na drvetu”! Izvorska voda nikada nije bila pouzdano zdrava nezagadena! U vodu, da bi bila pouzdano zdrava se mora uloziti trud i novac te po definiciji ne moze biti besplatna. Isporuka pitke vode u privatne ili “drustvene” kuce instalacijama se naplacuje a ako inzistiramo na javoj besplatnoj vodi onda se moramo vratiti k javnim “pumpama” kakove su bile do 1960-tih na ulicnim krizanjima i sirotinja si je odatle nosila besplatnu vodu kuci. Konacno stari gradovi su imali vodovode i fontane gdje je gradanstvo dolazilo po vodu ili su imali privatne bunare koji su bili upitne sanitarne pouzdanosti.

VL
DU
Deleted user
23:25 19.01.2021.

Reset ali za obične ljude ne za bogate uvesti odmah limit na bogatstvo i problem riješen

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.