Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI SVIBANJ

Kiša potjerala slavljenike, polovica graha ostala u kazanima

svibanj
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/5
01.05.2011.
u 15:45

Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin odgodio je besplatni grah za neki drugi dan u svibnju ili lipnju

VIROVITICA – Zbog najavljenog lošeg vremena i kiše gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin je nekoliko dana prije obilježavanja 1. svibnja- Praznika rada  građanima poručio kako ove nedjelje neće biti besplatnog graha već će ih besplatnim obrokom grad počastiti tijekom mjeseca svibnja ili lipnja. U Orahovici je Praznik rada obilježen na Jezeru, zbog kiše, također uz puno manji broj građana od očekivanog. Ni na proslavi 1. svibnja u Slatini, koju je gradonačelnik Ivan Roštaš organizirao na jezeru Javorica, zbog kiše se besplatnom ručku odazvalo jedva stotinjak građana. Kuhari kažu da će im u kazanima ostati više od pola skuhanog graha. Već tradicionalnu prvosvibanjsku proslavu u selu Korija nedaleko Virovitice za svoje članove i druge građane organizirala je Gradska organizacija SDP-a Virovitice.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
Kakma
10:49 03.05.2011.

Gladni dolaze po svakom vremenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije