Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VOZI SE USPORENO
Povratak na članak

Stiže li najteži prometni vikend godine: Stvaraju se gužve na Lučkom i ispred Učke

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe

Komentari 8

ST
stefj
09:29 29.07.2016.

Kakav naslov, a ispod toga izvještaj HAK-a o stanju na cestama. Svašta... A i već je smiješno stalno senzacionalistički pisati o gužvama na cestama. Sezona je, gužve su, ako nekoga smeta gužva neka na put ide noću ili ranom zorom... Malo bi novinari trebali do Italije, Francuske ili Španjolske da vide što su gužve. Ovo kod nas je kamilica.

VL
PE
pep
10:26 29.07.2016.

Nadam se da na slovensku obstrukciju imamo odgovor na ulazima i izlazima iz autocesta. Domaci vozaci koji poznaju ,neka koriste alternativne magistralne pravce.

VL
NE
negrito
15:02 29.07.2016.

Gdje ti turisti spavaju i jedu.Gastronomi tvrde losa potraznja,iznajmljivaci apartmana tvrde da su polu puni ili polu prazni.Guzve se desavaju jer imamo losu cestu a o voznom parku koji imamo mi i koji imaju nasi turisti da i ne govorim.Jos kad policija uzme u ruke kontrolu prometa onda si tek na...a.

VL
DA
danpav22
16:25 29.07.2016.

dok je kod nas kolona 3 km u Italiji i Francuskoj je 200 km pa svi lipo miruju i čekaju, samo ovi naši novinarcici od toga prave bauk..

VL
Avatar dras32
dras32
10:18 29.07.2016.

Svojedobno nas se uvjeravalo da kad se izgrade autoceste, svi naši prometni problemi će biti rješeni. Sad imamo kolone na autocesti ljeti, prazne autoceste zimi i ogromne dugove za iste.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.