Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAHTJEV ZA IZRUČENJEM

Kiš se protivi izručenju i tvrdi da nije surađivao s mafijom

mafija
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
12.09.2014.
u 15:30

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Rijeci u petak je odgodilo odlučivanje do 24. rujna do kada bi na sud trebala stići zatražena presuda Suda iz Venecije

Riječanin Zdenko Kiš (66), čije izručenje traže talijanske vlasti zbog izdržavanja kazne zatvora od osam i pol godina po presudi iz 1999. godine kojom je osuđen zbog prodaje oružja talijanskoj mafiji, još će neko vrijeme na slobodi, uz izrečene mjere osiguranja, čekati odluku o izručenju Italiji.

Izvanraspravno vijeće Županijskog suda u Rijeci u petak je odgodilo odlučivanje do 24. rujna do kada bi na sud trebala stići zatražena presuda Suda iz Venecije koja nije bila dostavljena uz europski uhidbeni nalog. Kiš se protivi izručenju i tvrdi da nije bio suradnik mafije, niti trgovao oružjem.

>> Suradnik mafije na slobodi čeka izručenje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije