Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bio je alkoholiziran

Kirurg koji je snimao porniće s pacijenticama bacio bombu nasred ulice

Ilustracija
Foto: Gregor Fischer/DPA/PIXSELL
02.12.2019.
u 17:47

Prije pet godina kirurgu je zapaljen džip, a počinitelji nikad nisu otkriveni. Međutim, M.M. je sumnjao na jednu obitelj pa je sa slavlja otišao u 'osvetničku misiju'

Uhićen je M.M. (57), u Srbiji poznat kao 'bludni hirurg', zbog sumnje da je 22. listopada bacio bombu na ulicu usred Donjeg Milanovca. Uslijed eksplozije nitko nije ozlijeđen, a sumnja se da je liječnik bio pod utjecajem alkohola.

Kurir piše da je prije pet godina kirurgu zapaljen džip, a počinitelji nikad nisu otkriveni. Međutim, M.M. je sumnjao na jednu obitelj pa je sa slavlja otišao u 'osvetničku misiju' kako bi uništio automobil dotične osobe. Iako nije uspio pogoditi baš taj automobil, bomba se otkotrljala do drugih vozila koja su se pritom oštetila.

Inače, prije desetak godina ovaj je kirurg optužen za snimanje pacijentica s kojima je imao spolne odnose u svojoj ordinaciji u Zdravstvenom centru u Majdanpeku.

- Instalirao je kameru u ordinaciju, a kada je to procurilo u javnost, dr. M. M. dobio je otkaz, nakon čega se počeo baviti privatnom praksom - kazao je za Kurir dobro obaviješten izvor.

M.M. je nakon privođenja odbio poligrafsko ispitivanje, a protiv njega bit će podnesene kaznene prijave za izazivanje opasnosti i  nedozvoljeno nošenje oružja.

- Na saslušanju je negirao da ima bilo kakve veze s incidentom, ali mu je, na prijedlog nadležnog tužilaštva, određen pritvor do 30 dana - kazao je sugovornik za Kurir.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar nisam..robot
nisam..robot
07:59 03.12.2019.

Srbska posla, kirurzi bacaju bombe, tajne sluzbejavno izmisljaju optuzbe umjesto da djeluju tajno, gledaju ljubomorno preko crte umjesto da doma rade nesto, slave poraze umjesto da se pokaju za svoj zlocine.... srbska posla.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
14:49 03.12.2019.

Kakav kirurg, takav jebac, a takav i bombaš. Mirko i Slavko bi ga popljuvali, da su danas živi. Teška budaletina. A mogao je lijepo raditi u rudniku u susjedstvu i zaraditi para za drugi stari džip. Totalno srpska posla. Kajj bi bilo da je htio napraviti harakiri? Odrezao bi si nos?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije