Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvanredna sjednica GV Virovitice
Povratak na članak

Kirinov zamjenik: Budimo strpljivi dok nas institucije ne obavijeste o rezultatima istraga

Vijećnici u ponedjeljak navečer nisu dobili odgovor na pitanje gdje je gradonačelnik Kirin (HDZ), zašto ga nema u tako kriznoj situaciji kao što višemilijunska pronevjera proračunskog novca i sumnjiva smrt pročelnika za financije Siniše Palma

Komentari 2

DU
Deleted user
07:06 23.07.2019.

Lokalni hdz šerifi i jesu krivci za propast RH.

VL
DV
dvorskaluda
05:50 23.07.2019.

Kako gdje je? Pa slaže "mozaik" da se sve "posloži". Pazi; toliki lopine pokrali su višekratno veće iznose i imovinu i nitko se nije ubio, čak niti uznemirio. Tko se upusti u takvo što, premazan je svim mastima i nije mu nepoznat lopovluk i nečasnost. Zbog toga, jako sumnjam da je onaj tko se ubio, kriv. Ali, sada će vješti i sposobni složiti priču da se sve fino uklopi, kaj ne?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.