Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kirin i Đakić tuže poduzetnika koji ih je nazvao bandom lopovskom

kirin đakić
Dragutin Šantoši
Autori: vmo/VLM, drš
16.02.2010.
u 17:35

Na sljedeću raspravu sud će pozvati svjedoke koji bi trebali pobliže objasniti nastali spor između gradonačelnika Virovitice, saborskog zastupnika i Zdravka Tomekovića.

U Općinskom sudu u Virovitici održana je glavna rasprava po privatnoj tužbi Ivice Kirina i Josipa Đakića koji su optužili virovitičkog poduzetnika Zdravka Tomekovića da je počinio kaznena djela protiv časti i ugleda kada je 14. prosinca 2009. godine iz svog poslovnog prostora izbacio namještaj Radio Alfe i oblijepio ga porukama uvredljiva sadržaja.

Na sudu se Tomeković branio sam tvrdeći kako mu je odvjetnik dan prije suđenja otkazao zastupanje, obrazlažući to strahom od političkog utjecaja i moći tužitelja. Na sljedeću raspravu sud će pozvati svjedoke koji bi trebali pobliže objasniti nastali spor između gradonačelnika Ivice Kirina, saborskog zastupnika Josipa Đakića i poduzetnika Zdravka Tomekovića. 

Kirin i Đakić tuže Tomekovića zato što ih je uvredljivim porukama na namještaju nazvao bandom crvenom, izdajničkom, prodanom, lopovskom te im poručio da odnesu namještaj koji je platio Grad Virovitica.

Tomeković je tada za medije izjavio kako je namještaj sudskim putem dodijeljen Radiju Alfi, a da je on, "s obzirom da nitko po taj namještaj ne dolazi, odlučio pozvati prave vlasnike da dođu po njega". Virovitički gradonačelnik Kirin tada je pak izjavio kako ne zna zašto ga Tomeković proziva jer da u vrijeme kada je Radio Alfa počeo emitirati on nije bio gradonačelnik, nego ministar, najavivši kako će zadovoljštinu potražiti na sudu.

Komentara 16

MA
marini
19:20 16.02.2010.

Pa zar ih nije dobro definirao, doduše nisu jedini članovi lopovske bande ali si nije imao vremena nabrojati sve članove od dr.Ive , kalmete i svih krvopija naniže.

DU
Deleted user
19:36 16.02.2010.

Bit cu kratak nezna Kirin da je postal divljac za odstrel on misli da mu neceju zaboraviti da je Markaca odveo u Hag i da je bio ministar lopovske druzbe SANADER nadam se da ce novinari divljac za pdstrel i prekrstiti i onda ko prvi okine pada kirinova (glava) mjesto kao gradonacelnika i on je znao za bojanje tunela a to je krivicno djelo kirine i svasta nesta imaju NOVINARI u rezervi za tebe Lopove

OB
-obrisani-
20:04 16.02.2010.

Ako bude sreće ovako će se postupati sa svakim koji kaže neistinu o nekom drugom, a pogotovo na novinare koji izmišljaju lažne teme da nešto pišu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije