Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi neredi

Kirgistan: 23 mrtvih i više od 300 ozlijeđenih

kirgistan
REUTERS
11.06.2010.
u 11:15

Prijelazne vlasti u Kirgistanu proglasile su izvanredno stanje u gradu i uputile oklopne jedinice u Osh.

Poginule su najmanje 23 osobe, a više od 300 ih je ozlijeđeno u posljednjem valu nasilja u Kirgistanu, prenosi BBC.

U Oshu, drugom po veličini gradu u zemlji, kasno se sinoć čula pucnjava, a mediji su javili da su članovi bandi razbijali izloge i palili vozila u središtu grada.

Prijelazne vlasti u Kirgistanu proglasile su izvanredno stanje u gradu i uputile oklopne jedinice u Osh.

Iako je u Kirgistanu relativno mirno od masovnih prosvjeda u travnju, u kojima je svrgnut predsjednik Kurmanbek Bakiev, na jugu zemlje situacija je i dalje napeta u Jalalabadu, oko 70 kilometara od Osha.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
23:48 11.06.2010.

test

UK
Ugo Kajvez
13:37 11.06.2010.

\" .... na jugu zemlje situacija je i dalje napeta u Jalalabadu, oko 70 kilometara od Osha...... \" . Ahemm, .. a kaj nije Jalalabad u afghanistanu a Oš u kirgistanu? ....... 70km ???????? ........... alo!, ... ima tko zemljovid ??

UK
Ugo Kajvez
14:00 11.06.2010.

VL, dajte TOČNE vijesti i informacije a ne zbunjujuće. !!!!!!!!!!! . Pobuna je u gradu Oš, u južnoj pokrajini istog imena u Kirgistanu ..... pokrajina u kojoj svrgnuti predsjednik Kurmanbek Bakiyev (soršov čovjek) ima podršku (!?), koji usput rečeno opljačkaoo državni trezor kirgistana prije nego što je zbrisao. (ostavio u državnim trezorima samo 22 miljuna dolara) .................. . VL, jad i bijeda ste u novinarskoj struci ................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije