Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SLUČAJ

Kinezi zabrinuti: Koronavirus pronađen i na piletini iz Brazila

A woman looks at frozen food products in a supermarket in Beijing
Foto: Thomas Peter/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
13.08.2020.
u 14:47

Vijesti o zaraženim pilećim krilcima dolaze dan nakon što je koronavirus pronađen na ambalaži škampa uvezenih iz Ekvadora.

Kineske vlasti objavile su kako je uzorak smrznuti pilećih krilca, koja su uvezena iz Brazila, bila pozitivna na koronavirus u Shenzenu.

Vlasti su ubrzo pronašle i testirale osobe koje su mogle biti u kontaktu s pošiljkom piletine u okrugu Longgang. Svi su rezultati bili negativni, a svi drugi povezani proizvodi koji su bili u tim zalihama negativni su na koronavirus. Vlasti sada pokušaju pronaći sve druge artikle tog proizvođača, a koji su već prodani, piše CNN.

Vijesti o zaraženim pilećim krilcima dolaze dan nakon što je koronavirus pronađen na ambalaži škampa uvezenih iz Ekvadora. Brazil je do sada zabilježio 3,1 milijun slučajeva koronavirusa. Više od njih zabilježili su samo u Sjedinjenim Američkim Državama.

Ključne riječi

Komentara 4

JA
Jania
14:54 13.08.2020.

A je li možda pronađen i na maskama koje nam šalju kao nesebičnu pomoć?

Avatar Warded
Warded
15:46 13.08.2020.

Jeste vi sigurni u te testove? Ono 100% su točni?

IM
imamohrvatsku
15:51 13.08.2020.

Zato ja kupujem u Lidla. Tamo je kvaliteta najjeftinija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije