Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MRLJA U ŽUTOM MORU
Povratak na članak

Kinezi pokušavaju bakterijama zaustaviti naftu

Nakon pucanja naftovoda i požara u petak, Kina pokušava naftu koja istječe spriječiti da prodre u međunarodne vode pomoću 23 tone bakterija koje jedu naftu.

Komentari 7

Avatar arcanius
arcanius
15:31 21.07.2010.

nakon što te bakterije požderu naftu, njihov drek nije zapaljiv niti je koristan.... dakle nafta je izgubljena, uništena... a BP to nije htio uraditi.... manje se nafte izgubi sakupljanjem i filtriranjem.....

VL
OB
-obrisani-
15:01 21.07.2010.

, a prema najnovijim vijestima u more će biti istovarene 23 tone genetski prilagođenih bakterija koje se hrane naftom, da bi mrlja sirove nafte bila eliminirana. ________________________________________________________ Iako su postojale velike zalihe,kako to da bakterije koje probavljaju naftu nije upotrijebioo BP u meksickom zaljevu ????????????????????????????????????????

VL
OB
-obrisani-
16:38 21.07.2010.

kolko je to oslobodjenog metana kolko je to umrlih kolko je to unistenih km prirode kolko je to novih \"nepoznatih\" bolesti kolko je to novih dolara za ove koji imaju monopol, a nije im stalo do nafte neko nekog ...........

VL
OB
-obrisani-
18:46 21.07.2010.

sad nek se javi neki alfazidov i napise rijec dvije i protiv ovog naroda usput nek spomene kako su zidovi najbolji ( kad je za zdipiti )

VL
ZO
zooom
09:33 22.07.2010.

Svaka cast kinezima, zarazliku od BP-a oni reagiraju odmah i ucinkovito.

VL
BO
bomba
14:44 22.07.2010.

Tko će pohvatati bakterije poslije?

VL
OB
-obrisani-
11:48 23.07.2010.

Rečeno je u OTKRIVENJU (Biblijska zadnja knjigama o završetku svijeta) da će 6. čaša gnjeva biti prolivena u vode pa će oceani, mora i rijeke biti zatrovani \"kao krv u mrtvaca\". Iza te čaše dolazi posljednja u zrak te će biti zatrovan zrak i odosmo svi vrit. BDMarija kaže da molitvom možemo smanjiti ova zla zato vjernici i nevjernici ako želite pitku vodu molite se!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.