Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završio u pritvoru

Kinez se tukao s izvanzemaljcima, jednog spremio u zamrzivač!?

Lana Antunović
Foto: Anto Magzan
1/2
12.06.2013.
u 15:53

Li je u subotu na svom blogu napisao da je na obalama Žute rijeke prije tri mjeseca naletio na pet izvanzemaljaca te se s njima sukobio prije nego što je jednoga ubila ograda pod visokim naponom koju je postavio jer je hvatao divlje zečeve.

Kinez koji je tvrdio da je strujom onesposobio izvanzemaljca i "pospremio" ga u zamrzivač, priznao je policiji da je izmislio cijelu priču, piše Reuters.

Muškarac prezimena Li iz grada Binzhoua u istočnoj Kini priznao je da je izvanzemaljca izradio od kablova, užadi i ljepljive mase. Li je u subotu na svom blogu napisao da je na obalama Žute rijeke prije tri mjeseca naletio na pet izvanzemaljaca te se s njima sukobio prije nego što je jednoga ubila ograda pod visokim naponom koju je postavio jer je hvatao divlje zečeve.

Inspirirao ga SF film

Njegova priče je dalje tekla tako da je kazao da su izvanzemaljci iz osvete spalili obližnju šumu. Potom je Li tijelo izvanzemaljaca donio kući te ga držao u zamrzivaču. Kako bi mu priča na blogu bila uvjerljivija uz nju je stavio fotografiju mrtvog izvanzemaljca. Li je kazao da je sukob prijavio dan poslije, no oni su ga ignorirali pa je za tri mjeseca ponovno otišao razgovarati s plavcima, a odlučio je i svoju priču objaviti na internetu. Ubrzo je ona postala hit na globalnoj mreži te je privukla pažnju policije.

Tijekom ispitivanja priznao je da mu je inspiracija za priču bio film "Paul". – Jako volim Paula, izvanzemaljca u filmu pa sam napravio svoju verziju na osnovi njegova karaktera – kazao je Li. Godine 2011. američki redatelj Greg Mottola snimio je SF film "Paul". Li tvrdi da je samo želio uvjeriti ljude da izvanzemaljci postoje te da žali zato što je izmislio priču. Sada je završio u petodnevnom pritvoru zbog objavljivanja laži.

>>Izvanzemaljac iz Atacame zapravo je ljudsko biće!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije