Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokosio bicikliste

Kineski vozač autobusa ljutit zbog kazne zgazio 27 osoba

china
Ton Koene
21.08.2013.
u 22:22

Osim novčanom kaznom, vozač autobusa kažnjen je prisilnim dopustom nakon što je odbio napisati pismo samokritike

Kineski vozač autobusa, ljutit jer ga je kaznila njegova tvrtka, zabio se autobusom u masu biciklista i motociklista u srijedu, ozlijedivši 27 osoba, prenosi kineska novinska agencija Xinhua.

Vozača autobusa, identificiranog samo po prezimenu Li, tvrtka je kaznila sa 200 juana (32 dolara) zbog prekoračenja brzine u srpnju te su ga poslali na prisilni dopust nakon što je odbio napisati pismo samokritike, prenosi HuffingtonPost.

Uzrujani vozač samoinicijativno je odvezao autobus na servis, bez znanja tvrtke, kojim se zatim zabio u ljude u južnom kineskom gradu Shunde u pokrajini Guangdong.

Li je pokosio jedan motocikl, 10 mopeda i pet bicikala. Od ozlijeđenih, dvojica su u kritičnom stanju. Lija je policija privela pod optužbom za ugrožavanje javne sigurnosti.

>>Prislio vozača autobusa ZET-a da ga odveze u Popovec

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije