Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekršila zakon
Povratak na članak

Kina uskratila vizu novinarki, Al Jazeera zatvara dopisništvo

Odbijanje produljenja vize dopisnici Al Jazeere potaknuto je nezadovoljstvom kineskih vlasti zbog dokumentaraca o stanju u Kini

Komentari 5

Avatar kobra11
kobra11
18:44 08.05.2012.

Nemože da rade američki agenti svašta u Kini . Kina vam nije i nece oprostiti ubistvo troje svojih građana koje ste vi ubili bombama

VL
WA
wahr
22:14 08.05.2012.

AlJazeera je poznata po spijuniranju, promicanju interesa Saudijske Arabije i Amerike....imaju veze s CIA s americkim militaristicko-naftnim lobijem. Kina je napravila ono sto je pravilno i to 100% po svome zakonu.

VL
WA
wahr
22:18 08.05.2012.

oni su pravili dokumentarni o Kini....i htijeli su to prikazati kao istinu....malo morgen. Ako je netko maliciozan moze otici u bilo koju drzavu npr Rusiju i birati najgore i najruznije momente kao ostecene ceste, srusene zgrade, stari ljudi kako se vuku po ulici, slikaju nekoga kako spava u parku....i onda to prezentiraju kao dokumentarni... Lako je bilo lagati kad nije bilo interesa. Nekad je \"istina\" sto je bila dolazila iz Amerike bila car....kralj....danas vise to tako ne radi.

VL
WA
wahr
22:20 08.05.2012.

ispravak Lako je bilo lagati kad nije bilo interneta.

VL
IR
irani
20:20 09.05.2012.

Tako to ide u \"slobodnim\" zemljama - ili pises po diktatu partije ili uopce ne pises. . Koja je to glupost pisati istinu o onome stp se dodadja u Kini!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.