Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT IZRAELA I HAMASA
Povratak na članak

Kina proziva Ameriku za propalu sjednicu Vijeća sigurnosti UN-a: Zašto ste blokirali deklaraciju o miru

Čelnik UN-a Guterres upozorio je na rizik od nekontrolirane humanitarne i sigurnosne krize u regiji

Komentari 12

AD
admzaq
02:04 18.05.2021.

Amerika je daleko. Kina je daleko. Pitanje je čiji šupak liže EU. Trebalo bi pitati Plenkija da nam da taj odgovor....

VL
ZI
zimerman
01:38 18.05.2021.

Lažni prorok (pedofil muhamed ) je dizajnirao islam na parazitskom sistemu .A Kina je dizajnirana na diktatorskom sistemu . Trenutno imamo naivni (glupi )zapadni svijet koji nasijeda na propagandu i islamista i diktatora .

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
06:26 18.05.2021.

Pa normalno da amerika nikad,ni jednu deklaraciju o miru negdje u svjetu nece potpisati,jer to je njih glavni izvor zarade i bogtastva,prodaj oruzje bjedi,ubaci isusa,muhameda,i ponekog rabina,pa onda zvadi,opljckaj,i tako u zadnji 200 godina,i bogzna jos koliko sledeci.......

VL
PR
Pravednik69
23:45 17.05.2021.

Samo nek se rokaju i paze kam okreću rampe za ove dalekometne rakete...Hrvataka je tak mala da budu valjda fulali...Slovenija je tu bez brige...nju je problem pogodit.

VL
ZV
Zvjerko
07:01 18.05.2021.

Ha, ha, ha, ha, Amerika predano radi na uspostavi mira i onda Izraelu proda oružje vrijedno 750 milijuna dolara.

VL
SI
sisavac
07:03 18.05.2021.

amerika nikad nije dozvolila da un donese ijedan dokument koji bi na nešto obvezivao izrael, ili ga optuživao. iza mantre da izrael ima pravo na obranu skriva se puno toga što se ne izgovara. jer osim izraela nitko na bliskom istoku nema pravo na obranu, dok izrael u ime svoje obrane ima pravo napadati sve oko sebe, tko god krene graditi nešto u vezi malo bolje obrane, ovi ga odmah, u začetku, napadnu, jer im je prijetnja!! u takvim odnosima vrijeme je taj faktor koji će problem riješiti, ali je sad već potpuno jasno, na štetu izraela, i njegovih ambicija. unatoč razorenim državama u arapskom svijetu, u čemu je amerika i izrael imali prste, inicijativu, one se budu digle, a arapska mladost, koja generacijama odrasta u nepravdi, bude problem riješila, al na najkrvaviji način. izrael neće nikad upotrijebiti atomsko oružje, jer nakon toga za njih na bliskom istoku ne bi bilo više prostora. priča o dvije države traje predugo, zapad nije izrael kaznio zbog otimanja tuđe zemlje, otišlo predaleko, i jedino što se može i bude dogodilo, jest novi rat. ne potcjenjivati nikad potlačene, oni osim svojeg jadnog života, sebe, nemaju ništa, al imaju cilj, slobodu. izraelci s druge strane imaju materijalna dobra do kojih im je stalo.

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
02:46 18.05.2021.

To štivo je previše komplicirano za moj mali mozak, jer gubim ravnotežu. Ja sam dosegao nivo do VL i Mirko i Slavko.

VL
VU
VučedolacHrvat
23:26 17.05.2021.

Židovski nacisti se zovu cionisti, pogledajte koji su ugovor potpisali s kitlerom 1933g. "Haavara agreement" pa će vam biti jasno zašto se vodio 2.svj. rat u kojem je pobijeno 100 milijuna europljana. A ako vas zanima zašto se vodio 1.svj.rat pročitajte "Balfurova deklaracija".

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.