Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL

Kina: Političar zbog propuštenog leta porazbijao zračnu luku

jerko leko
Foto: Grgo Jelavić (24 sata
1/2
27.02.2013.
u 18:35

Yan Linkun propustio je let jer je otišao kupiti doručak. Počeo je razbijati sve pred sobom

– Znate li vi tko sam ja? – derao se muškarac razbijajući inventar zračne luke Changshui u Kunmingu na jugozapadu Kine. Ispostavilo se da je riječ o Yanu Linkunu, članu Političke savjetodavne konferencije, koja savjetuje kinesku vladu prije glasovanja za zakone i odredbe.

Linkun je ostao bijesan nakon što ga je osoblje zračne luke obavijestilo da je upravo propustio let dok je otišao kupiti doručak. Prvo je pokušao razbiti staklena vrata koja vode na pistu, a potom se bacio na razbijanje računala, dok su začuđeni zaposlenici, kao i njegova supruga i sin, promatrali u nevjerici. Videosnimka razbijačkog pohoda objavljena je na internetu.

Linkun je zbog skandaloznog ispada suspendiran iz Političke savjetodavne konferencije, a javnosti je ponudio svoju ispriku, prenosi National Post.

"Moji iracionalni postupci i neljubaznost uzrokovali su gubitke za zračnu luku, a loše su djelovali i na javnost. Stoga se iskreno ispričavam", rekao je Linkun, koji bi zbog skandala mogao i kazneno odgovarati.

>> Puljanin sjekirom porazbijao aute i prijetio vlasniku

Komentara 6

MI
minolta
23:58 27.02.2013.

"Linkun je zbog skandaloznog ispada suspendiran iz Političke savjetodavne konferencije, a javnosti je ponudio svoju ispriku" suspendiran + isprika.

GP
GP66
19:26 27.02.2013.

Aaaa

Avatar puky
puky
21:50 27.02.2013.

... komunisti - svi su isti ... strava ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije