Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kontroverzni projekt
Povratak na članak

Kina izgradila ogromnu antenu pet puta veću od New Yorka: 'Bit će važna ako izbije rat'

Projekt WEM (Wireless Electromagnetic Method) gradio se 13 godina, a stručnjaci kažu da je konačno sposoban za emitiranje valova ekstremno niskih frekvencija (ELF)

Komentari 13

MA
marijaqwer
10:03 01.01.2019.

Visoki Kineski dužnosnik ne zna, a novinar VL stavi prst na čelo i sve sazna = izmisli.Profesionalno.

VL
DE
demokršćanin
11:18 01.01.2019.

Projekt WEM sigurno će otkrit i niske frekvencije novinara VL-a.

VL
Avatar navijač
navijač
11:12 01.01.2019.

Da komunizam valja ne bi se raspao nakon manje od sto godina. Kapitalizam boga mi trune već tisuću pa nikako da istrune , ili je to samo još jedna laž naprednih ljevičara (čitaj krpelja i neradnika).

VL
ZI
zimerman
10:15 01.01.2019.

Kad pročitam vijesti iz svijeta uvijek se iznenadim sa koliko zadovoljstva naši novinari opisuju bilo koji uspjeh ( pa makar to bio i lazni)...Kine ,Rusije ,Kube ,Venezuele ili bilo koje druge komunističke/ socijalističke drzave . Sa druge strane sve štošto potiče iz SAD a ili zapadne Europe se omalovažava. Nasuprot svim činjenicama ljevicari još uvijek pokušavaju da nam stvore sliku romantičng komunizma . Sve više vjerujem da je leftizam naj vece religija svijeta .

VL
TO
Toni70
13:08 01.01.2019.

ogromnu antenu pet puta veću od New Yorka: 'Bit će važna ako izbije rat' Kinezi nisu slijepi nisu ludi i vide i čuju i shvaćaju ozbiljne prijetnje kuda ide "slobodni svijet" ! znaju jer to dolazi iz Amerike i zaključakčak . Treči svjetski = Atomski rat nije upitan dali če biti smo je pitanje kad če ga pokrenuti - zna se i tko ! Do sada su ratove uvijek strata ili isprovocirali od oni jači koji su kalkulirali pobjedu . Ameri i danas znaju da su pobjednici EU zan da je mrtva kao Rusija ali ne smije ni da pisne ... Ameri imaju još uvijek prednost i šanse da dobar dio i preživi !!!! Za Kinu tvrde 7 dana im treba i riješeno kinesko pitanje !! Sa tim da je opasnost čekati jer kad se naoruža onda postaje problem i velika opasnost ... Dali čekati Ruse da izgrade te super brze dalekometne rakete protiv kojih nema lijeka ili nešto jako malo i slabo i ako ???

VL
Avatar stef99
stef99
10:28 01.01.2019.

Frajer se čudi što ljudi simpatiziraju socijalističke države !?, pa tko još voli kvarni i prljavi zapad gdje je truli kapitalizam koji uništava sve oko sebe,... ljude, prirodu i planet Zemlju, i sve to zbog krvave zarade malobrojnih pohlepnih lopina, fuj ......., .........ba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.