Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europsko upozorenje Kini

Kina će iskoristiti Srbiju za tajno prebacivanje oružja Putinu? Pitali smo stručnjake što se stvarno događa s Beogradom

20.04.2022.
u 17:43

Odluči li vojno pomoći Rusiji u invaziji na Ukrajinu, Kina bi mogla iskoristiti Srbiju za tajno prebacivanje naoružanja, nagađaju neimenovani stručnjaci koje citira ugledni europski novinski portal politico.eu u tekstu kojim najavljuje i turneju visoke kineske diplomatkinje Huo Yuzhen po istočnoeuropskim zemaljama koje su članice Europske unije i NATO-a.

Ključne riječi

Komentara 40

AS
A Sinisa
17:54 20.04.2022.

Koliko treba čovek biti intelektualno skroman da ne kažem nešto gore, da pomisli da bi Kina koja ima granicu sa Rusijom švercovala oružje za Rusiju preko Srbije??? I pri tome Srbija je okružena zemljama NATO pakta. Izgleda da zdravog razumaa na ovoj planeti sve manje ima. Verovatno je to posledica zatupljivanja širokih masa raznim glupostima. Nekome odgovara da su ljudi sve manje i manje inteligentni i da služe samo za obavljanje svojih poslova bez korišćenja mozga.

PR
prajdali100
18:34 20.04.2022.

Ahhhaaaaa ovo mi je osvježilo dan !!! Pa znaju li te mozgonje koliku granicu ima Kina sa Rusijom ? I kako je željeznicom povezana.Pa mogli su im do sada poslati što su htjeli.Ali ne,oni će letjeti,letjeti i letjeti da bi golorukom ruskom narodu dostavili malo kineskih bombi.Svašta.

DU
Deleted user
20:20 20.04.2022.

Zar je ta naj veća sila svijeta u koju se srbi zaklinju, spala na pomoć čečena i čajneza???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?