Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjeverna Koreja

Kim Jong-un zabranio nošenje traperica i sve vrste piercinga

Kim Jong Un
Reuters/PIXSELL
19.04.2016.
u 00:15

Djevojkama se, osim propisane odjeće, preporučuje i frizura koju nosi Kimova supruga Ri Sol-ju.

Nakon što je prije nekog vremena svojim sunarodnjacima “preporučio” da nose frizuru poput njegove, sjevernokorejski diktator Kim Jong-un sada se okomio na trendove koji dolaze s “trulog Zapada” i kvare tamošnju mladež. U najnovijoj odluci zabranio je nošenje traperica i sve vrste piercinga odnosno bušenje ušiju, nosa i slično.

Ovu odluku Kim je posebno usmjerio prema stanovnicima koji žive u pograničnom području s Kinom, u Sjevernom Hamgyongu i Yanggangu jer je upravo tamo najviše onih koji iz susjedne države nabavljaju “zabranjene stvari”.

Za nadzor provođenja najnovije mjere zadužene su organizacije mladih odane Kim Jong-unu, a posebnu pažnju na utjecaj “zapadnjačke mode” moraju obratiti i profesori u školama i na fakultetima.

Djevojkama se, osim propisane odjeće, preporučuje i frizura koju nosi Kimova supruga Ri Sol-ju.

>>Propala proslava rođendana utemeljitelja: Sjeverna Koreja nije uspjela lansirati balističku raketu

Komentara 29

ZI
zimerman
01:24 19.04.2016.

Komunisti su od Sijeverne koreje napravili naj veci logor na svijetu dok su Ameri od Juzne Koreje napravili jednu od naj bolji drzava na svijetu .

DU
Deleted user
07:54 19.04.2016.

Takav bi trebao bit na celu svim ovim divljim arapskim nacijama.

ST
Startrack
06:34 19.04.2016.

Samo vidi se daje covjek rukovodeci organ. Duplo je tezi od dva generala iako je metar ipo visine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije