Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgrlio ih i izljubio

Kim Jong-un izgladnjeloj siročadi: Vi ste nasljednici revolucije!

kim jong un
Foto: Reuters Screenshot
1/3
04.02.2014.
u 10:15

Državna televizija objavila fotografije na kojima Kim Jong-un grli i ljubi siročad te obilazi sirotište.

Ova djeca su nasljednici revolucije i stupovi budućnosti, rekao je sjevernokorejski vođa Kim Jong-un prilikom posjeta sirotištu u Pyongyangu.

Njegov posjet snimile su kamere pa je državna televizija objavila fotografije na kojima Kim Jong-un grli i ljubi siročad te obilazi sirotište.

Zanimljivo da su 2012. danske nevladine organizacije posjetile tri sjevernokorejska sirotišta te utvrdile kako je od 700 djece više od 70 posto bilo izrazito pothranjeno.

Prvi takvi problemi u toj državi javno su evidentirani 2011. godine, a iako se slika s prehranom u Sjevernoj Koreji u međuvremenu popravila stručnjaci smatraju kako su neke regije imale teškoće s nedostatkom hrane zbog opskrbljivanja vojske te stvaranja zaliha za vladajuće u glavnom gradu Pyongyangu.

>>'Totalna eliminacija': Kim Jong-un dao pogubiti i sve tetkove rođake?

>>Rodman i Kim rukovali se pored boca votke

Komentara 7

Avatar tajar
tajar
17:56 04.02.2014.

Takvih i sličnih prizora mnogi su se nagledali za vladavine JBT-a. Ni

DH
dalibor.hren
21:39 04.02.2014.

Ljudi žive od ljubavi prema ljubljenom vođi a ne kao mi, od proizvoda iz kontejnera.

Avatar tajar
tajar
17:57 04.02.2014.

Ništa novoga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije