Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi nestanak

Kim Jong-Un dao ubiti vicepremijera

entral News Agency (KCNA) in PyongyangRE WAS PROVIDED BY A THIRD PARTY. REU
Foto: Reuters/PIXSELL
12.08.2015.
u 23:50

Choe je posljednji put u javnosti viđen u prosincu, a u vladi je upravljao resorima graditeljstva i pratećih industrija te je predstavljao Sjevernu Koreju na trgovinskim pregovorima u Seulu sredinom 2000-ih godina

Južnokorejska vlada objavila je kako istražuje navode po kojima je smaknut potpredsjednik sjevernokorejske vlade Choe Yong-gon.

Navode kako se to dogodilo po zapovijedi Kim Jong-una, i to nakon što je Choe izrazio nezadovoljstvo politikom pošumljavanja koju je provodio Kim.

Choe je posljednji put u javnosti viđen u prosincu, a u vladi je upravljao resorima graditeljstva i pratećih industrija te je predstavljao Sjevernu Koreju na trgovinskim pregovorima u Seulu sredinom 2000-ih godina.

>>Laibach će u Sjevernoj Koreji pjevati korejske folk-hitove

>>Rodman poručio Obami: Nazovite Kim Yong-una i pričajte o košarci!

Komentara 12

Avatar MarkoHR
MarkoHR
08:48 13.08.2015.

Komentari ovog članka najbolji su dokaz kako još uvijek postoje ljudi koji se bezgranično dive zločinačkim komunističkim režimima, koji ih svim silama brane i zagovaraju... Dok Južna Koreja pripada najužem krugu najrazvijenijih i najvećih gospodarstava, u Sjevernoj Koreji narod gladuje,, postoje logori u kojima su ubijeni deseci tisuća ljudi, postoje masovna pogubljenja, i t.d.... Ali ljubiteljima komunističkih režima to očito nije ni najmanji problem, nego sasvim normalna stvar..

DV
david.vizental
01:38 13.08.2015.

da li gospodin Vitas vjeruje u ovo što je napisao ili samo radi za kruh

BO
bozzika
01:22 13.08.2015.

Bas me zanima dali kod njih ima isilovaca i bojazni od njihovog terorizma!!!!!!!!!!!!!!!?!!????!mos mislit!!!!!to je prava zemlja!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije