Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šestero ozlijeđenih

Kihnuo tijekom vožnje pa 'pokosio' 10-ak ljudi

Automobil, Kotač, Vožnja, Guma
Pixsell
25.09.2013.
u 08:57

29-godišnji Prakash Ubale imao je prehladu, a dok je vozio prema svojoj kući kihnuo je nakon čega je izgubio kontrolu i zabio se u skupinu od 10-ak ljudi

Koliko kihanje tijekom vožnje može biti opasno dokazuje slučaj iz Indije kada je jedan vozač nakon kihanja izgubio kontrolu i prouzročio nesreću u kojoj je ozlijeđeno šest osoba.

29-godišnji Prakash Ubale imao je prehladu, a dok je vozio prema svojoj kući kihnuo je nakon čega je izgubio kontrolu i zabio se u skupinu od 10-ak ljudi, od kojih ih je šest zadobilo ozljede, javlja The Times of India.

Vozač je nakon nesreće pobjegao s mjesta događaja, a policija ga je kasnije privela kod kuće putem oznake registarskih tablica. Pušten je uz jamčevinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije