Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
inspekcija

Kerumu i Gradu Splitu prijeti optužnica zbog bespravne gradnje

željko kerum (1)
Tino Jurić/PIXSELL
06.07.2012.
u 10:44

Na Pazdigradu su sagrađeni plato i stubište za pristupni put bez potvrđenog glavnog projekta

Protiv gradonačelnika Željka Keruma i Grada Splita podnesen je optužni prijedlog na splitskom Prekršajnom sudu zbog bespravne gradnje. Građevinska inspekcija predložila je pokretanje postupka zbog gradnje betonskih platoa i stubišta radi gradnje pristupnog puta u splitskoj četvrti Pazdigrad bez potvrđenog glavnog projekta. Nadzor na gradilištu proveli su temeljem zahtjeva splitskog Općinskog državnog odvjetništva.

– Ne znam o čemu se tu radi pa ne mogu komentirati. Ako smo nešto takvo napravili, vjerujem da za to postoji valjani razlog. Ispitat ćemo što je posrijedi i dati vam pravu informaciju – kaže dogradonačelnik Jure Šundov.

Grad je otkupio zemljište na trasi pristupnog puta i u veljači i ožujku ove godine kao investitor krenuo s radovima bez potvrđenog glavnog projekta, utvrdila je Građevinska inspekcija. Napravljen je armiranobetonski plato dimenzija 25 puta 3,20 metara, uza zapadni rub čestice. Na istočnom dijelu sagrađen je potporni zid dug 25 metara, debljine 25 centimetara i visok dva metra, a na sjeveroistočnom dijelu napravljeno je armiranobetonsko stubište.

Ako se gradonačelnika Keruma i Grad Split proglasi krivima, može im se izreći kazna do 100.000 kuna.

Komentara 6

OB
-obrisani-
11:52 06.07.2012.

Kakvi su stanovnici grada takav im je i gradonačelnik, ne zna se ko je luđi i pokvareniji !

OS
osica
12:12 06.07.2012.

.....a zato Keruma nema dugo u saboru - ima problema. Kako bi on kao zastupnik riješavao naše kad ima tonu svojih. Ako sve crkne - ostaje saborska plaća. - dođe a nije ni mala , i ne moraš ni prstomni prstom mrdnuti . Imate te nema te - svejedno, ma milina.

OB
-obrisani-
12:53 06.07.2012.

06.07.2012. u 11:52h tomadiploma je napisao/la: Kakvi su stanovnici grada takav im je i gradonačelnik, ne zna se ko je luđi i pokvareniji ! __________________________________________________ nadam se da ćeš uspit pročitat kako ti ja lud i pokvaren jebem mater prijeije nego me izbrišu... a tvoj će upis naravno ostati. ***deleted by admin***

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije