Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog zahlađenih odnosa sa sinom i kćeri, moguće da Željko Kerum proda tvrtku

Kerumov sin šokiran - njegov otac izdao ih je odabravši mladu ženu

kerum
Foto: Miranda Cikotić/24sata
1/2
22.10.2009.
u 19:09

Joško i Željko bili su jako vezani. Otac je bio kapetan velike jahte, sin, po kojem je plovilo dobilo ime, posada. Željko je sagradio trgovački centar Joker, ime mu je dao po sinu.

Preljub Željka Keruma i odluka da napusti ženu i djecu zbog trudne dvostruko mlađe ljubavnice Fani Horvat i dalje je glavna tema svih razgovora u Splitu.

Kerumovi sin, kći i supruga ne žele javno ništa komentirati, no ipak smo doznali što se događalo kobne večeri kada je Željko javno obznanio svoju odluku. Njegova supruga Ankica i kći Neva znale su i prije da Željko ima ljubavnicu te da im se može dogoditi da ih napusti, no ipak ih je njegova odluka uzdrmala. No najteže je to podnio sin Joško koji, navodno, o svemu nije imao pojma!

Sin nije ni znao?
Joško, naime, boluje od šećerne bolesti. Zbog njegova zdravstvenog stanja Željko se bojao kazati mu istinu, nije znao kako to napraviti. Odgađao je razgovor sa sinom toliko da je Joško za odluku doznao kad i javnost!

Joško i Željko bili su jako vezani. Otac je bio kapetan velike jahte, sin, po kojem je plovilo dobilo ime, posada. Željko je sagradio trgovački centar Joker, ime mu je dao po sinu. Kada su se pojavile informacije da Mercator želi kupiti tvrtku Kerum, Joško je oca uvjeravao da ne prodaje obiteljsku firmu, da će je on nastaviti voditi.

Sada više, navodno, nema takvo mišljenje. Željko će se morati potruditi želi li pridobiti sinovo povjerenje, ako uopće može. Ni kći Neva nije olako prešla preko nevjere i napuštanja obitelji. Jedan od razloga Željkova puta u Zagreb bio je i razgovor s njom. Nije nam poznato je li još uopće razgovarao sa sinom.

Hoće ga i Mercator
Ozbiljna kriza u odnosima Željka sa sinom Joškom mogla bi kumovati njegovoj odluci da tvrtku Kerum ipak proda. Navodno je nezavisna revizorska tvrtka već “snimila” stanje u tvrtki kako bi potencijalnim ulagačima mogla predočiti u što se točno upuštaju. Osim Mercatora, zainteresiran je i jedan švedski konzorcij koji bi se na taj način proširio na ovo područje.

Kerum se više nema vremena baviti poslovanjem tvrtke, zaokupljen je novom obitelji, razvodom, vođenjem grada... Sestra Nevenka, koja je uz Željka imala glavnu riječ, sada je na čelu Gradskog vijeća. Nerijetko su se u povijesti padovi carstva vezivali s padom vladajuće dinastije. Kerumi se boje da se isto ne dogodi s njihovim poslovnim carstvom.

Komentara 26

AN
ankicascreiber
20:28 22.10.2009.

i tata bi sine, i tata bi.

MM
Mladen Miletić
20:37 22.10.2009.

Šta sa pravom na slobodu neovisnost od stare \"ržave\" ? Jadna žena ostala bez najmanje 50 miliona Koji telci i pametnjakoviči.. Tako i Hloverka \"priznao je da je pogriješio\" glupost; priznao je da svoju lovu djeli sa dvije da želili i tu drugu usrečiti idučih 20 godina. Nadalje grijeh greška samo od Keruma tko tako dobro i pošteno zna i može da zna . ( Mušku su krivci a žene su zaljubljene ) ili

ZA
zagrepcaninb
19:40 22.10.2009.

Žutilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije